Trustpilot
(2) Anmeldelser
Royal Catering

Popcornmaskin med vogn og LED-belysning i Retro-design - rød

kr 6 199,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX18000311

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 6 199,00
3+
5%
kr 5 889,05
5+
10%
kr 5 579,10
10+
15%
kr 5 269,15
Viktige funksjoner
  • Fjernstyrt LED-RGB-belysning med 16 farger og mange lyseffekter
  • Effektiv - takket være 1 600 W, den kan den produsere 6 kg popcorn i timen
  • Inkludert tilbehør - leveransen inneholder et målebeger og en porsjonsskje
  • Sikker i bruk - teflonbelegg, automatisk omrøring og overopphetningsbeskyttelse
  • Komfortabel å bruke tiil enhver tid, takket være belysningen
  • Det fine designet lokker til seg kunder.
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Mål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Vekt
0 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Fraktvekt
0 kg

Leveringsomfang

  • Popcornmaskin RCPW-16.3 Popcorn Machine LED Set
  • LED-Lampe RCBL-9W27
  • IR-fjernkontroll
  • Vogn
  • Porsjonsskje
  • Målebeger
  • Kjele
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Popcornmaskin med vogn og LED-belysning - Retro-design - rød

Popcornmaskinen med vogn og LED-belysning RCPW-16.3 Popcornmaskin LED Set fra Royal Catering er spesielt uviklet for profesjonell bruk. Maskinen skiller seg ikke bare ut med det flotte retro-designet sitt, den har også et oppvarmet, lysende kammer og et automatisk termostat. Nå kan du profittere med dette settet, i tillegg til at du får en opplevelse utenom det vanlige. LED RGB-belysningen til maskinen gjør at man får godt øye på maskinen som kan tiltrekke flere kunder. Dette settet er en absolutt must-have for alle kinoer, store eller små arrangementer.
Med den medfølgende vognen er det mulig å ta i bruk popcornmaskinen overalt. De fremste og største hjulene sikrer en enkel manøvrering og gjør det mulig å snu maskinen 360 grader. De små hjulene har også bremser, slik at du kan være sikker på at maskinen står sikkert når du lager popcorn.
Popcornmaskinen arbeider med 1.600 Watt og kommer raskt opp i en høy effekt. Det automatiske termostatet finner også den perfekte virksomhetstemperaturen. Takket være dette, har maskinen en høy effekt. Du kan produsere 16 liter Popcorn (ca. 6kg) i timen. Med denne popcornmaskinen kan du lage både hvitt og gult popcorn.
For å plassere popcornet i rampelyset, har maskinen en LED-RGB-lyspære som kan styres med en fjernkontroll. Lyspæren har 16 ulike farger som alle er basert på primærfargene rød, grønn og blå. LED-RGB-belysningen til popcornmaskinen kan lyse i nesten alle farger.
Med fjernkontrollen kan du endre fargen til lyspæren og stille inn de seks ulike effektene. Det er det samme om du kun vil skape en flash-effekt eller bare belyse popcornet, med denne popcornmaskinen blir det alltid god stemning.   En annen funksjon gjør at du kan dimme lyset langsomt eller lage en frekvens med fargeveksel.
Teflonbelegget i pannen forhindrer at popcornet brennes i kjelen. Kjelen har en diameter på 18,5 cm og en dybde på 5,8 cm. Du kan enkelt ta av kjelen for rengjøring. For en profesjonell popcornproduksjon anbefaler vi at du benytter seg av kokosolje eller palmefett, siden disse tåler en høy temperatur på 240 grader.
Popcornmaskinen består for det meste av høyverdig edelstål, som gjør den enkel å rengjøre, samtidig som den er beskyttet mot korrosjon. Edelstål har også en utmerket slagfasthet og er ikke skadelig for helsen. Sidestengene til maskinen er laget av aluminium.
Vinduene er laget av herdet glass. Dette gjør at vinduet ikke knuser i tusen biter, hvis man skulle være ute for et uhell. På grunn av glassvinduene og den belyste rammen, kan man følge med på poppingen av popcorn. Ved kjøp av denne maskinen mottar du også tilbehør som kan brukes til å lage popcorn. Den praktiske skjeen kan brukes til å servere porsjoner i riktig størrelse. Med målebegeret, som rommer 0,5 liter, kan du dosere olje, sukker eller maiskorn. Tilbehøret er laget av plastikk og lar seg raskt og enkelt rengjøres.
Åpne- og lukkemekanismen til dørene er utstyrt med magneter. Serveringsluken sørger for at du enkelt kan porsjonere Popcorn. Risten i bunnen av maskinen sørger for at ikke mauskorn eller olje skal gå ned i luken. Skuffen kan også tas ut, noe som gjør rengjøringen svært enkelt å gjennomføre Gjennom sitt spesielle utseende med retro-design blir denne maskinen et blikkfang. Samtidig overbeviser den med utrustningen sin: overopphetningsbeskyttelse, som slår maskinen hvis den blir for varm, sklisikre gummiføtter for å unngå at maskinen skraper opp underlaget.

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 2 anmeldelser

Sorter etter :

for 5 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Topp pris ytelse

Jeg synes popcornmaskinen har et flott forhold mellom pris og ytelse. Ny, den ser flott ut.

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Expondo Finland

Høy kvalitet og rimelig

En kvalitets popcornmaskin. Godt pakket, rask levering. Rimelig sammenlignet med andre butikker.

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Hvilken olje burde man anvende i popcornmaskinen?

Maskinen kan varmes opp til 270 °C, velg en olje som kan tåle denne temperaturen.

Har denne maskinen en overoppheningsbeskyttelse?

Ja, popcornmaskinen er utstyrt med et termostat som slår av varmen i kjelen når denne har nådd sin maksimale temperatur på 270 °C.

Hvor lang holdbarhet har LED-lampen?

LED-lampen har en levetid på 20.000 timer.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter