På salg
(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10012050

|

Modell: RCPS-32BE

Popcornmaskin - med underskap på hjul - Royal Catering - stor

kr 56 599,00 kr 83 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Praktisk - med romslig underskap på hjul for både profesjonell og mobil bruk
  • Effektiv - opptil 12 kg popcorn i timen takket være 3,500 W effekt
  • Praktisk - bruk når som helst takket være innvendig belysning
  • Enkel å rengjøre - takket være materialer av høy kvalitet som teflon, rustfritt stål og glass
  • Rask - sykluser på 2 til 3 minutter for rask kundeservice

PRODUKTBESKRIVELSE

Garantert deilig popcorn med den mobile popcornmaskinen fra Royal Catering!

Popcornmaskinen fra Royal Catering er designet for kommersiell matservering og fanger virkelig blikk. Det imponerer med sitt attraktive hus med praktisk underskap og med et oppvarmet og opplyst kammer. Popcornmaskinen har et omrøringssystem og en automatisk termostat. Benytt deg av popcornmaskinen RCPS-32BE og unn deg en eksepsjonell popcornopplevelse - enten det er på kinoer, messer eller festivaler!

Store mengder popcorn på kort tid

Popcornmaskinen jobber med 3,500 W og når en driftstemperatur mellom 0 - 85 °C takket være den høye effekten og den automatiske termostaten. Den høye ytelsen gjør det også mulig for maskinen å produsere ca. 12 kg popcorn i timen. Doseringsoljepumpen og teflonbelegget forhindrer popcorn i å feste seg eller brenne. Gryten er 33.5 cm i diameter og kan tas ut for å lette rengjøringen.

Den profesjonelle popcornmaskinen og det 71 x 56 x 71 cm underskapet med skuffer er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, noe som gir den et eksklusivt utseende. Materialet gjør at den er lett å rengjøre og beskytter flittig mot korrosjon. Rutene er laget av herdet glass. Om det skulle oppstå en ulykke vil den smuldre opp i små biter i stedet for å splintres i biter, og dermed forhindrer det alvorlig personskade. I tillegg til rutene er den opplyste innsiden perfekt for innsikt på innsiden. Hjulene gjør at popcornmaskinen er mobil og kan settes opp hvor som helst der det er strømtilførsel.

Dørene er enkle å åpne og lukke takket være magnetfestet. Serveringsklaffen festet til dørene sørger for at popcorn lett kan øses og serveres. Perforeringene i bunnplaten sørger for at upakkede kjerner, smuler og overflødig olje faller i oppsamlingsskuffen under. Skuffen kan tas ut, noe som gjør den enkel å rengjøre.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

love it, love the popcorn, good job