For å forvarme den manuelle oljepressen (ca. 7 min) og hold den varm under drift (ca. 50 - 70 °C), bruk drivstoffflasken som følger med. Fyll flasken 80 % full med flytende drivstoff og bruk en 15 cm lang veke. Før veken gjennom lokket, og la ca 5 mm stikke ut av lokket og resten inne i flasken. Når den manuelle oljepressen har nådd ønsket temperatur, hell gradvis det pressede produktet inn i 105 mm trakten og bruk det ergonomiske sveivhåndtaket til å trekke ut oljen, som du samler i flasken som følger med.
Enkel feste til bordet sikrer ikke bare stabilitet under presseprosessen, men sparer også plass på kjøkkenet ditt. Denne manuelle oljemøllen er laget av rustfritt stål og oppfyller også gastronomiske standarder, som ikke bare står for høykvalitets utførelse, men også for hygiene og robusthet. Bruken av rustfritt stål gjør også rengjøringen enkel og grundig. De avtakbare delene gjør det enkelt å rengjøre oljepressen hygienisk og klargjøre den for neste bruk.