Supper og gryteretter blir like godt i den klassiske bålgryten som kjøtt- og eggeretter. Med støpejernslokket holder du varmen lenge i gryten og sørger for jevn varmefordeling.
Nyt smaken av tidligere tider, unngå risikoen. Du kan enkelt flytte den nederlandske ovnen med 10 l volum fra A til B ved hjelp av det solide, lange bærehåndtaket. Gryten står trygt på sine solide ben. I tillegg gir bena tilstrekkelig avstand fra bakken til å skyve varme kull under gryten - ideell for matlaging i friluft,
.
En annen fordel: når den er brent inn, er den helt enkel å rengjøre og vedlikeholde. Bare hvis patinaen løsner, brenn den inn igjen og øker dermed grytens levetid. For å gjøre dette, tilsett olje i pannen og varm opp til den begynner å dampe. tørk deretter bort den resterende oljen med en klut. Jo oftere du bruker grillgryten, desto bedre blir den – og selvfølgelig rettene tilberedt i den!