Trustpilot
(18) Anmeldelser
Royal Catering

Milkshake-maskin - 1 L - 15.000 o/min

kr 1 699,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10012000

|

Modell: RCPMS-80S

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 8. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 1 699,00
3+
5%
kr 1 614,05
5+
10%
kr 1 529,10
10+
15%
kr 1 444,15
Viktige funksjoner
  • Kraftig - opptil 15.000 o/min. ved 80 W for presis og rask miksing
  • Nøyaktig - 2 hastigheter gir bedre kontroll over prosessen
  • Effektiv - 1 L beholder for mye mengde drikke
  • Profesjonelt - hus laget som er perfekt for matservering
  • Allsidig - for kremer, fruktige eller kremete cocktailer og næringsrike proteinshaker
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Farge
Sølv
Spenning [V]
230
Ytelse [W]
80
Hastighet, deigkrok [o/min]
15.000
Kapasiteten til beholderen [l]
1
Antall hastighetstrinn
2
Ventilator
4 m³/h
Mål (LxBxH)
17 x 17 x 52 cm
Vekt
3.56 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
21 x 20 x 56 cm
Fraktvekt
4.04 kg

Leveringsomfang

  • Milkshake-maskin RCPMS-80S
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Stilig milkshake-maskin som er plassbesparende og svært effektiv

Milkshake-maskinen RCPMS-80S fra 10057 sitt utvalg av cateringutstyr er spesielt designet for profesjonell bruk på restauranter, kafeer, barer, klubber, isbarer og treningssentre. Med sin ytelse på 80 W og en rotasjonshastighet på opptil 15.000 o/min. mikser den kremete shakes, fruktige eller kremete cocktailer og til og med næringsrike proteinshakes. Med sin fleksibilitet, god utførelse og den praktiske designet, er milkshakemaskinen perfekt for enhver virksomhet!

Oppnå den perfekte strukturen med opptil 15.000 o/min.

Milkshake-maskinen med høy ytelse leveres med en 80 W-motor og går opptil 15.000 o/min med 2 valgbare hastighetsinnstillinger. Dette gir deg bedre kontroll over prosessen og muliggjør alltid rask og effektiv miksing. Med et volum på 1 L kan du lage flere porsjoner på samme tid. Enheten er også perfekt egnet for hjemmebruk - bare velg favorittingrediensene dine!
Milkshake-blenderen har et låsesystem som gjør det mulig for brukeren å feste og fjerne koppen komfortabelt og fra stativet. Denne fjæringen sørger også for en tett passform under blandingsprosessen og beskytter slik at maskinen ikke slår seg på ved et uhell.
Det klassiske og praktiske designet trekker folk. Siden maskinen er vertikal kan den integreres i nesten hvilken som helst arbeidsplass som gjør den svært plassbesparende. Fire gummiføtter garanterer ytterligere stabilitet og beskytter mot utilsiktet glidning og i tillegg forhindrer at overflater skrapes opp.
Huset er laget av , som er svært hygienisk. Den er motstandsdyktig mot forurensning som rust, vannflekker, korrosjon eller drikkerester, noe som betyr at drikken får nøytral smak. Enheten er svært lett å vedlikeholde or rengjøre.

Vurderinger og anmeldelser


4.9

Basert på 18 anmeldelser

Sorter etter :

forrige måned Lagt ut på Expondo Netherlands

Rist det!

Shake Mixer er et førsteklasses tillegg til ethvert kjøkken. Den slanke, moderne designen og den kompakte konstruksjonen gjør den enkel å oppbevare. Den kraftige motoren blander ingrediensene jevnt og stille, og sikrer konsistente resultater. Brukervennlige kontroller og en tydelig bruksanvisning gjør betjeningen enkel. Rengjøring er en lek med deler som tåler oppvaskmaskin og en avtakbar knivenhet. For ytelse, design og brukervennlighet gir Shake Mixer utmerket valuta for pengene. denne mikseren er et generelt fantastisk valg for å lage shakes av høy kvalitet hjemme. **Fordeler:** - Elegant design - Kraftig og stillegående motor - Enkel å bruke og rengjøre - God valuta for pengene

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Sweden

Fantastisk!

Jeg trodde jeg skulle få et "hjemmeprodukt" hvor resultatene var gode, men denne varen overgikk alle mine forventninger, prisen er uslåelig sammenlignet med mange mye dyrere konkurrenter, denne maskinen gjør jobben over forventningene og bare slå den på og nyt resultatene . En fullscorer! Jeg elsker det. Sterkt anbefalt.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

JEG ANBEFALER!!!

Flott utstyr til lav pris! veldig estetisk laget av rustfritt stål, og firmalogoen i bunnen av enheten fremhever fint det sterke fundamentet :) kruset er lett, lett å ta av og på, vi bruker det til å blande isshakes. To hastigheter på enheten betyr at vi er i stand til å lage risting raskt!

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Italy

Flott produkt

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Rask levering, komplett produkt, nøyaktig som beskrevet. jeg er glad

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Shake, Rattle, and Roll: The Milkshake Machine Marvel!

Å, hvor skal jeg begynne med min siste kjøkkenerobring? Milkshake-maskinen. Det er ikke bare en milkshakemaskin; det er en trollmann i rustfritt stål, en maestro av mixologi, et kraftsenter av... vel, kraft! Med sin robuste 80 W motor som går opp til en virvelvind på 15 000 rpm, forvandler denne kulinariske mesteren den verdslige oppgaven med å mikse til en kunstform. La oss snakke om presisjon. Med to hastigheter til fingerspissene er jeg dirigenten for denne symfonien, og orkestrerer den perfekte blandingen hver gang. Enten det er en røre eller en rask virvel, jeg har kontroll. Og effektivitet? Pfft, ler det i møte med ineffektivitet. En 1-liters beholder betyr at jeg pisker opp store mengder uten å svette. Nå, over på bygget - det er som Rolls-Royce av milkshake-maskiner. Hus, mikser, kopp - alt dekket i det fineste, matsikre rustfritt stål. Det er ikke bare for show; det er et vitnesbyrd om holdbarhet og kvalitet, klar til å møte påkjenningen av matservering eller kravene til en hjemmekjøkkenmaestro (som moi). Men det er her det virkelig skinner – allsidighet. Kremet shakes, fruktige cocktailer, proteinfylte potions; den håndterer dem alle. Likevel, mitt personlige stykke motstand? Den skummende melken til Freddo Cappuccinoene mine og proteinshakene. Denne maskinen tar ikke-feit melk og pisker den til en kremet, drømmende, fløyelsmyk fryd. Det er som magi – å gjøre det vanlige til ekstraordinært, få melk til å smake som fløte helt rett fra himmelen. Bra for hoftene og bra for det daglige kaloriinntaket. Det har hevet morgenkaffen min, og det er også verdt hver krone å ikke få tilsatt mikroplast i maten min. Så, her er til Milkshake Machine - kjøkkenets ubesungne helt! 🎉🥛✨

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Profesjonell cocktailmikser

Jeg bruker hovedsakelig enheten til å skumme proteiner for idrettsutøvere. Det er flott. Jeg har aldri hatt et så kremet protein før. Cocktailmaskinen er mye mer stillegående enn den som ble brukt tidligere. 15 000 omdreininger gjør jobben. Jeg anbefaler det med god samvittighet.

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

rett og slett flott

Veldig rask levering, proteinshaken er virkelig kremet, jeg kan bare anbefale den.

Vis original anmeldelse

for 5 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Flott

Før du kjøper en billig og kaster bort penger som jeg gjorde, velg en enhet som denne. Topp! Godt laget, solid, enkel å bruke, verdt hver krone.

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Topp!

Flott shaker! Høy kvalitet og egnet for restauranter og privat bruk! Vi anbefaler!

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Slår milkshake-maskinen seg på automatisk når koppen settes i?

Ja, den slås på automatisk.

Hva er maksimale volumet til milkshake-maskinen?

Beholderne rommer maks. 1 L.

Hva gjør at milkshake-maskinen er så holdbar?

Huset, koppen og mikseren er laget av .

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter