Gjenstand: EX10012000

|

Modell: RCPMS-80S

Milkshake-maskin - 1 L - 15.000 o/min

kr 1 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig - opptil 15.000 o/min. ved 80 W for presis og rask miksing
  • Nøyaktig - 2 hastigheter gir bedre kontroll over prosessen
  • Effektiv - 1 L beholder for mye mengde drikke
  • Profesjonelt - hus laget som er perfekt for matservering
  • Allsidig - for kremer, fruktige eller kremete cocktailer og næringsrike proteinshaker

PRODUKTBESKRIVELSE

Stilig milkshake-maskin som er plassbesparende og svært effektiv

Milkshake-maskinen RCPMS-80S fra 10057 sitt utvalg av cateringutstyr er spesielt designet for profesjonell bruk på restauranter, kafeer, barer, klubber, isbarer og treningssentre. Med sin ytelse på 80 W og en rotasjonshastighet på opptil 15.000 o/min. mikser den kremete shakes, fruktige eller kremete cocktailer og til og med næringsrike proteinshakes. Med sin fleksibilitet, god utførelse og den praktiske designet, er milkshakemaskinen perfekt for enhver virksomhet!

Oppnå den perfekte strukturen med opptil 15.000 o/min.

Milkshake-maskinen med høy ytelse leveres med en 80 W-motor og går opptil 15.000 o/min med 2 valgbare hastighetsinnstillinger. Dette gir deg bedre kontroll over prosessen og muliggjør alltid rask og effektiv miksing. Med et volum på 1 L kan du lage flere porsjoner på samme tid. Enheten er også perfekt egnet for hjemmebruk - bare velg favorittingrediensene dine!

Milkshake-blenderen har et låsesystem som gjør det mulig for brukeren å feste og fjerne koppen komfortabelt og fra stativet. Denne fjæringen sørger også for en tett passform under blandingsprosessen og beskytter slik at maskinen ikke slår seg på ved et uhell.

Det klassiske og praktiske designet trekker folk. Siden maskinen er vertikal kan den integreres i nesten hvilken som helst arbeidsplass som gjør den svært plassbesparende. Fire gummiføtter garanterer ytterligere stabilitet og beskytter mot utilsiktet glidning og i tillegg forhindrer at overflater skrapes opp.

Huset er laget av , som er svært hygienisk. Den er motstandsdyktig mot forurensning som rust, vannflekker, korrosjon eller drikkerester, noe som betyr at drikken får nøytral smak. Enheten er svært lett å vedlikeholde or rengjøre.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL