Ny

Gjenstand: EX10012968

|

Modell: RCEK-1060

Kullgrill - med sammenleggbar grill - 43 x 25 cm - rustfritt stål / galvanisert stål - Royal Catering

kr 1 799,00 kr 2 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • universal - for catering, hoteller, restauranter, barer og private husholdninger
  • romslig - stor grillflate på 43 x 25 cm
  • Praktisk - rask montering og liten pakningsstørrelse for enkel transport
  • stabil - står trygt på 4 solide ben
  • Korrosjonsbestandig - takket være motstandsdyktige materialer som rustfritt stål og galvanisert stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Kompakt allrounder: din kullgrill med 43 x 25 cm rist

Smakfulle biffer, burgere, grønnsaker eller saftig shish kebab – grilling hører rett og slett til sommeren. Du kan tilberede deilige forretter raskt og enkelt på kullgrillen fra Royal Catering. Takket være den enkle betjeningen er apparatet ideelt for utendørs cateringarrangementer, foodtrucks, barer, restauranter, men også for hjemmebruk.

Rene stekaromaer med sammenleggbar grill fra Royal Catering

Du kan sette opp den kompakte sammenleggbare grillen på kort tid. Det krever svært lite gulvplass. På risten 43 x 25 cm kan du komfortabelt tilberede kjøtt, grønnsaker og co. Siden det er en kullgrill, griller du på høyere temperaturer enn med for eksempel en gassgrill. De gir også grillmaten rikelig med stekte aromaer og den typiske røyksmaken.

Stativgrillen har en enkel og robust design. Beholderen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet. Denne er korrosjons- og temperaturbestandig i mange år og er ekstremt enkel å rengjøre. Dette gjør det hygieniske materialet spesielt egnet for den gastronomiske sektoren. Grillristen er laget av galvanisert stål. Stålet er i stor grad beskyttet mot rust av belegget - perfekt for utendørs kokeapparater.

Grillen står trygt på 4 ben laget av motstandsdyktig rustfritt stål. Føttene er beskyttet med plasthetter. De gir også stabilitet. Bena kan raskt tas fra hverandre og brettes inn, slik at du enkelt kan transportere kullgrillen til ønsket sted.

TEKNISKE DETALJER