Trustpilot
På salg
(7) Anmeldelser
Royal Catering

Kontaktgrill - glatt overflate - 1.800 W

kr 1 999,00 kr 2 134,17
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10010337

|

Modell: RCKG-1800-F

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 8. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 1 999,00
3+
5%
kr 1 899,05
5+
10%
kr 1 799,10
10+
15%
kr 1 699,15
Viktige funksjoner
  • Kraftig – 1 800 W og maksimal temperatur på 300 °C
  • Trygg – innebygget overopphetingsvern
  • Fleksibel – trinnløs temperaturregulering
  • Nyttig – inkl. avtagbart dryppebrett
  • Lett å rengjøre – glatte, emaljerte grillplater
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Stekeplate
Flat
Farge
Sølv
Spenning [V]
230
Ytelse [W]
1800
Maksimal effekt [W]
1800
Mål på grillplate [cm]
Øverst: 21,4 x 21,4 / nederst: 23,5 x 22,5
Fettoppsamlingsbrett
Ja
Mål (LxBxH)
39 x 31 x 20 cm
Vekt
12.8 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
43.5 x 41.5 x 26.2 cm
Fraktvekt
14.07 kg

Leveringsomfang

  • Kontaktgrill RCKG-1800-F
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Kontaktgrill - glatt overflate - 1.800 W

Grillmat er alltid populært, og med kontaktgrillen vil maten din stekes på null komma niks. Skjem bort gjestene dine med et saftig kjøttstykke, sprø grønnsaker eller en knasende god sandwich. Kontaktgrillen er ikke bare allsidig, men har også et fleksibelt bruksområde for enten hotellbistro, kantine, buffet eller ukens marked.

Garantert deilig grillmat med kontaktgrill fra Royal Catering

Paninigrillens grillplater er laget av støpejern og de glatte emaljerte overflatene når raskt ønsket temperatur, takket være et kraftig varmeelement på 1 800 W. Grillflatene fordeler varmen til maten raskt og jevnt både ovenfra og nedenfra, og emaljebelegget forhindrer at maten setter seg fast.
Du kan stille inn grillens temperatur mellom 30 og 300 °C ved hjelp av en vribryter. Termostaten vedlikeholder ønsket temperatur så fort denne er nådd, slik at de energieffektive grillflatene nøyaktig overfører temperaturen du trenger til maten din.
Statuslysene sørger for at du alltid har full kontroll over grillen. Det oransje lyset indikerer at grillen har nådd den ønskede temperaturen, mens et grønt lys indikerer om platene er på eller av. Overopphetingsvernet garanterer trygg drift av enheten.
Dryppebrettet i rustfritt stål fanger overflødig olje eller fett under grillingen, og kan fjernes ved behov for rengjøring. Det ytre belegget i rustfritt stål og de emaljerte grillplatene er enkle å rengjøre og vedlikeholde. Kontaktgrillens kompakte design gjør den enkel å transportere og å sette opp ved ethvert arrangement eller lokale.

Vurderinger og anmeldelser


4.7

Basert på 7 anmeldelser

Sorter etter :

forrige måned Lagt ut på Expondo Hungary

5*

den varmes raskt opp og lakenene holder veldig godt på varmen, den er veldig enkel å jobbe med! Et perfekt valg for steder med lite trafikk!

forrige måned Lagt ut på Expondo Czech Republic

Super og tilfredshet

Alt godt gjentatt kjøp.

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Kontaktgrill glatt 1800 W

Mens en eller to naboer bruker en akselerator for å varme opp kullgrillen sin en time i forveien - til glede for naboene... - bruker jeg kontaktgrillen. Den er klar til bruk senest innen 10 minutter etter at den slås på, og jeg kan bruke grillen til å lage pølser, baguetter, biffer eller til og med stekte grønnsaker til 6 personer uten problemer. Og rengjøring tar egentlig ingen tid i det hele tatt - hvis du sammenligner det med tradisjonell grilling på åpen ild. ...og pris-ytelse-forholdet er uslåelig! Hjemme brukes den minst to ganger i uken - ofte hver dag om sommeren. Vi trenger ikke lenger panne eller stekefett til bratwurst. Og søndag morgen har vi bacon og baguetter med ost - og det er ryddet opp igjen med en gang - når jeg tenker på hvor mye plass som måtte til for grillkull osv.... Det er selvfølgelig et bildespørsmål...

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Italy

Optimal

Optimal

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Amazon France

Bare luksus

Jeg jobber med det hver dag for å lage panini eller grille forskjellig kjøtt, og det er upåklagelig

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Italy

Glatt plate

Jeg kjøpte den glatte versjonen fordi den var lettere å vedlikeholde og jeg ville ha en rustfri stålplate med støpejernsplater, og disse egenskapene finnes ikke i et innenlands produkt, så jeg kjøpte en profesjonell. Det er utmerket, tungt og raskt, men hvis du har et fint kjøkken, kolliderer linjen og jeg setter den bak i nærheten av salamanderovnen, som også er for proff.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Sweden

Tungt stort og pålitelig

Grillen er ikke lett å flytte eller lagre, men har en veldig grei følelse. Så langt har jeg bare brukt den til grillet toast og vegetarburgere. Den kan være nyttig til mye mer, men å måtte legge den på kjøkkenbenken og rydde og oppbevare etterpå gjør det til en avveining.

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Finnes det flere kontaktgriller i Expondos utvalg?

Ja, du kan finne et stort utvalg av kontaktgriller for profesjonelt bruk under kategorien Kjøkkenutstyr > Matlaging > Griller > Bordgriller.

Hva trenger jeg å vite om rengjøring av grillen?

Skru av og dra ut kontakten for å unngå uhell under rengjøring. Bruk kun en fuktig klut for å vaske utsiden. Ikke bruk vann til å gjøre ren selve maskinen, da dette kan skade elektronikken.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter