Gjenstand: EX10012103

|

Modell: RC-FC_1

Klappstoler - sett på 4 - Royal Catering - 180 kg - sete: 40 x 38 cm - hvit

kr 2 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Robust - materialene som stål og polyetylen er ideelle for innendørs og utendørs bruk
  • Motstandsdyktig - den robuste konstruksjonen kan holde opptil 180 kg per stol
  • Funksjonell - enkel å sette opp og klappe sammen, plassbesparende å lagre
  • Fleksibel - optimal for arrangementer som trenger ekstra sitteplasser
  • Komfortabelt - stort sete 40 x 38 cm gir en behagelig sittestilling

PRODUKTBESKRIVELSE

Flere sitteplasser med klappstoler fra Royal Catering

Hvis du forventer flere gjester på arrangementet ditt eller hvis du vil tilby gjestene dine et enkelt alternativ for uteservering. Klappstolene RC-FC_1 fra Royal Catering er førstevalget for å utvide antall seter! Sitt komfortabelt, når som helst, hvor som helst, på den komfortable sammenleggbare stolene. Klappstolene er for innendørs og utendørs bruk.

Funksjonell og elegant - sammenleggbare stoler imponerer både inne og ute!

Den fleksible sammenleggbare stolene er plassbesparende når de legges sammen og kan settes opp raskt og enkelt når det er nødvendig. Dette lar deg tilpasse sitteplasser individuelt til antall besøkende og type arrangement uten å kaste bort for mye lagringsplass. Takket være de elastiske materialene av polyetylen og stål kan klappstolene brukes både utendørs og innendørs. Stolene er enkle å transportere takket være den lette konstruksjonen.

Setet på 40 x 38 cm, gjør at den ergonomiske klapstolen et komfortabel, som gjestene dine vil nyte selv ved lengre arrangementer. Med en bæreevne på 180 kg er stolen ekstremt robust og sikker. Materialene som brukes er enkle å rengjøre, slik at den sammenleggbare stolen alltid vil gi et pent inntrykk på arrangementet ditt. Bruk klappstolen for å være forberedt på ethvert besøk eller for å gjøre uteserveringen mye mer behagelig.

TEKNISKE DETALJER