Gjenstand: EX10012449

|

Modell: RCCC-58-BT

kjølemonter - 58 L - Royal Catering - 3 nivåer - svart - lås

kr 6 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Romslig – stor innside med tre nivåer og 58 L kapasitet
  • Godt synlig – allround-glass og LED-belysning for optimal presentasjon
  • Fersk – temperaturområde på 2 - 10 °C er ideell for å holde en rekke matvarer ferske
  • Brukervennlig – digitalt display for nøyaktig temperaturregulering
  • Lettstelt – lettstelte materialer som glass og plast

PRODUKTBESKRIVELSE

Den perfekte kjølemonteren for kafeer, hoteller og bistroer

Enten det er kaker, desserter, salatskåler, frukt, smørbrød eller kalde drikker: med RCCC-58-BT kjølemonter fra Royal Catering, ekspertene for høykvalitets cateringutstyr, blir alt presentert på en appetittvekkende måte. Sett opp den innbydende kjølevitrinen i nærheten av disken i kafeen, bistroen eller buffeen på hotellet, slik at gjestene kan se hva som tilbys.

Profesjonelt kjøleutstyr fra Royal Catering

De tre nivåene gir god plass til kaker, smørbrød, fruktsalat eller karafler med milkshakes eller smoothies. De to hyllene har mål på 38,5 x 32,5 cm og tilbyr et sjenerøst presentasjonsareal. Disse hyllene deler optimalt opp 58 L innvendig plass i kjøledisken.

Den integrerte LED-belysningen kaster riktig lyst på maten, slik at gjestene kan se hvilke delikatesser som tilbys selv i mørkere omgivelser. Døren til kjølevitrinen kan låses. Den digitalt justerbare termostaten regulerer temperaturområdet fra 2 - 10 °C og sørger for en optimal temperaturkontroll for det meste av mat og drikke.

Den romslige kjøledisken er stabil og står på fire gummiføtter som beskytter gulvet mot riper. Materialer som rustfritt stål og herdet glass er lett å rengjøre og er derfor hygieniske, noe som er viktig i storkjøkkenbransjen.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL