Trustpilot
(2) Anmeldelser

Induksjonsplate - 22 cm - 60 til 240 °C - timer

kr 2 399,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10011745

|

Modell: RCIC-3500P3

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Leveranse ca. torsdag 9. mai
5% rabatt med minst 3 av samme vare, 10% rabatt med minst 5 av samme vare!
Samlet pris
Pr. stk.
Rabatt
kr 2 399,00
kr 2 399,00
0%
kr 7 197,00
kr 2 279,05
5%
kr 11 995,00
kr 2 159,10
10%
Viktige funksjoner
  • Allsidig - for forskjellige tilberedningsmetoder takket være et temperaturområde på 60 til 240 °C, en timer og ytelsesnivåer fra 500 til 3500 W
  • Kompatibel - med gryter og panner egnet for induksjon med en maks. diameter på 26 cm
  • Intuitiv - takket være knapper for temperatur, timer, LED-display og ytelse
  • Lavt vedlikehold - rustfritt stål og glasskeramikk er lett å rengjøre
  • Sikker - induksjon og integrert overopphetingsbeskyttelse
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.0

Basert på 2 anmeldelser

Sorter etter :

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Flott apparat, tingen gynger, når varme er nødvendig da umiddelbart.

Veldig enkel å bruke, blir veldig fort varm, veldig god temperaturovervåking, fungerer veldig bra med gode gryter. Timeren og temperaturen kunne vært finere å justere, men så langt er alt bra. I bruk hver dag.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Det er bra, men det har også svakheter

Sammenlignet med mange andre mindre, lettere, mer delikate induksjonskokeplater, er denne modellen nesten massiv, men også solid. Jeg har ingen bekymringer om å sette større og tyngre potter med innhold på. Interessant nok gir ikke produsenten noen informasjon om maksimal lastekapasitet. Varmeeffekten er veldig god, du kan merke 3500 W effekt her. Viftene er hørbare, men ikke irriterende høye for meg - selv om de også går etter at enheten er slått av. Betjeningen er enkel og oversiktlig. Det er imidlertid også der svakhetene begynner. Jeg kokte opp vann i en gryte på maksimal innstilling og ønsket å holde det kokende. For å gjøre dette trengte ikke temperaturen å settes til 100°C, som man kunne forvente, men til 160°C. Ved 140°C stoppet kokingen. Dette er misvisende og setter for meg spørsmålstegn ved hensikten med å stille inn temperaturen. For å være rettferdig må jeg påpeke at andre induksjonstopper med "temperatur"-innstillinger også har dette fenomenet og problemet. Koketoppen kvitterer hver inngang/bytte med et pip, noe jeg synes er unødvendig og irriterende. Tidtakeren kan bare stilles inn i intervaller på 5 minutter - rister på hodet av hvem som finner på noe sånt! En innstilling minutt for minutt hadde vært passende. Siden innstilling av effekt/temperatur kun er mulig i faste nivåer, gir neppe rotasjonskontrollen, som ikke har en spesielt god følelse. Her kan du også trygt ta en modell med berøringsknapper. Prismessig synes jeg denne modellen er litt for dyr.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter