Trustpilot
(13) Anmeldelser

Induksjonsplate - 2 x 22 cm - 60 til 260°C - timer

kr 3 199,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10011748

|

Modell: RCIC-1800P6

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 2. mai
Viktige funksjoner
  • Allsidig - for forskjellige tilberedningsmetoder takket være et temperaturområde på 60 til 240 °C, en timer og ytelsesnivåer fra 500 til 3500 W
  • Kompatibel - med gryter og panner egnet for induksjon med en maks. diameter på 26 cm
  • Intuitiv - takket være knapper for temperatur, timer, LED-display og ytelse
  • Lavt vedlikehold - rustfritt stål og glasskeramikk er lett å rengjøre
  • Sikker - induksjon og integrert overopphetingsbeskyttelse
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.8

Basert på 13 anmeldelser

Sorter etter :

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo France

stekebrett

flott produkt ingenting å klage på over tid

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Germany

Innsidetips blant de vanlige tilbyderne

Først og fremst må jeg si at jeg gjorde mye research og sammenlignet mange merker.Jeg endte opp med å velge mellom Royal Catering og Hendi produkter. Begge er flotte, men jeg må si at etter litt testing ble det klart at stort sett ingen andre enn hjemmebryggere og wokkokker trenger den unødvendige kraften til Hendi. På den annen side kommer RC i en ekstremt kompakt og gjennomtenkt form, som passer selv de minste. Kjøkkeninnredninger passer uten å være store. Store fordeler som tidligere ble undervurdert er: 1. Den absolutt behagelige og stillegående driftstonen/diskanten, som er en sjeldenhet blant induksjonskomfyrer.2. Rask og effektiv ventilasjon. Dette er ikke en enkel timer etter at enheten er slått av, men måler heller den faktiske temperaturen i enheten og slår derfor av viften nesten umiddelbart i 99 % av tilfellene (som generelt er mer stillegående enn konkurrentene).3. Temperaturene opprettholdes nøyaktig (bortsett fra 100 °C, der enheten har en tendens til å nå 105-110 °C og selv om den ikke vil bytte konstant, kan den overkoke noen retter). Enheten bytter i utgangspunktet mye sjeldnere enn Hendi og nærmer seg temperaturene mer forsiktig.4. Det er ingen ulemper ved steking – bruker du en god panne kan du like raskt nå steketemperaturene for typiske husholdningsmengder som med de kraftigere modellene. Du bør ikke la deg lure av 1800W – her brukes det langt bedre spoler enn i de billige modellene, hvor det knapt kommer noe gjennom. Jeg kan bekrefte 22 cm spolestørrelse.5. Ingen spolesuring i det hele tatt (forekommer i en stor andel av modellene).6. Har gjennomtenkte vifteklaringer i bunnen som forsyner viftene selv om ikke alle de utvendige føttene er på plass Jeg fikk apparatet litt billigere direkte fra samme importør, men jeg ville berømme det her også, siden det er veldig undervurdert for kvaliteten du får.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Germany

Insidertips

Først av alt må jeg si at jeg gjorde mye research og sammenlignet mange merker. Jeg havnet mellom Royal Catering og Hendi-produkter. Begge er flotte, men jeg må si at etter litt testing ble det klart at stort sett ingen andre enn hjemmebryggere og wokkokker trenger den overflødige kraften til Hendi. I motsetning til dette kommer RC i en ekstremt kompakt og gjennomtenkt form, som passer inn i selv de minste kjøkkenenhetene uten å være klumpete. Store fordeler som tidligere er undervurdert er: 1. Den absolutt behagelige og stillegående driftstonen/diskanten, som er en sjeldenhet blant induksjonskomfyrer. 2. Rask og effektiv ventilasjon. Dette er ikke en enkel timer etter at enheten er slått av, men måler heller den faktiske temperaturen i enheten og slår derfor av viften nesten umiddelbart i 99 % av tilfellene (som generelt er mer stillegående enn konkurrentene). 3. Temperaturene opprettholdes nøyaktig (bortsett fra 100°C, hvor enheten har en tendens til å nå 105-110°C og selv om den ikke skifter konstant, kan den overkoke noen retter). Enheten bytter i utgangspunktet mye sjeldnere enn Hendi og nærmer seg temperaturene mer forsiktig. 4. Det er ingen ulemper ved steking - bruker du en god panne kan du like raskt nå steketemperaturene for typiske husholdningsmengder som med de kraftigere modellene. Du bør ikke la deg lure av 1800W – her brukes det langt bedre spoler enn i de billige modellene, hvor det knapt kommer noe gjennom. Jeg kan bekrefte spolestørrelsen på 22 cm. 5. Ingen spolesuring i det hele tatt (forekommer i et stort antall modeller). 6. Har gjennomtenkt vifteavstand i bunnen, som forsyner viftene selv om ikke alle de utvendige føttene er på plass.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Kompakt med nøyaktig temperaturvedlikehold

Stabil metallramme, ripebestandig overflate og mye mer kompakt enn alle andre modeller. Jeg sjekket de innstilte temperaturene i kokekaret med et termisk kamera; det er bare et temperaturavvik på 1°C. 60°C-innstillingen er perfekt. Enheten gir direkte informasjon om hvorvidt gryten eller pannen er kompatibel. Støynivå er akseptabelt, uavhengig av hvorfor viften alltid går på full belastning i hver enhet i stedet for å dynamisk regulere den etter behov. Produktet er virkelig flott!

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo France

Godt produkt

Jeg gir deg denne tilbakemeldingen etter 1 måneds bruk. Jeg er fornøyd med denne doble induksjonstoppen som jeg bruker i frokostrommet for å holde eggerøre og bacon på temperatur. Størrelsen er ganske liten (sammenlignet med andre), noe som er en fordel. Den bråker ikke for mye og er veldig enkel å bruke.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon France

Super plakett

Jeg trodde ikke på dens fordeler sammenlignet med gass....vel ja!! Opprettholder den viste T° nøyaktig.

Vis original anmeldelse

for 5 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Ingenting å klage på

Høykvalitets koketopp som er svært robust takket være huset i rustfritt stål. Ikke et vaklevorent campingservise, men en fullverdig tilleggstallerken. Jeg kan. Å, ingenting å si på langtidsbruk, men TOPP for det første.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

Solid stykke

Enheten samsvarer nøyaktig med beskrivelsen. Det ble levert raskt og godt pakket. Alt fungerer bra med en gang. Enheten er nå i bruk hver dag. Vi er veldig fornøyde med det.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo France

Royal Catering RCIC-1800P6 induksjonstopp gjennomgang

Denne induksjonstoppen er estetisk og robust. Den rengjør lett. Det kan være restvarmeindikatorer for sikkerhets skyld. På instruksjonene ber jeg Royal Catering om å fullføre den. Faktisk, hvordan tilberede mat med Power-modus (effekt i watt) eller Temp-modus (temperatur i °C)? Disse to tilberedningsmetodene er uavhengige. For å varme opp melk ville jeg satt den til 80°C. Maks effekt på bakplaten er 1700 watt, som jeg antar tilsvarer en rask oppvarmingstemperatur på 240°C. Jeg anbefaler å kjøpe denne platen.

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter