Trustpilot
(39) Anmeldelser

Hotdog-dampkoker - 2000 W

kr 4 199,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10010423

|

Modell: RCHW 2000

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. fredag 26. juli
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 4 199,00
3+
5%
kr 3 989,05
5+
10%
kr 3 779,10
10+
15%
kr 3 569,15
Viktige funksjoner
  • Høy kapasitet på opptil 50 pølsebrød og 200 pølser
  • Kraftige varmeelementer med 2 000 watt
  • Høy kvalitet og robust konstruksjon av rustfritt stål
  • Stort temperaturspekter fra 30 til 110 °C
  • Avtakbare hyller og skyvedører
  • Inkluderer en tappekran for lett rengjøring
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Hotdog-dampkoker - 2000 W

Hotdog-dampkokeren RCHW 2000 fra Royal Catering kan varme pølsebrød og pølser samtidig og holder perfekt temperatur. Den kraftige enheten er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og tilbyr høy kvalitet og holdbarhet. Den er ideell for forskjellige områder innen profesjonell catering, som restauranter, hoteller, kafeteriaer, pølsekiosker eller cateringtjenester.
Vår Hotdog-dampkoker gir god plass til å varme opp 50 pølsebrød og 200 pølser samtidig. Pølsebrød og pølser i alle størrelser kan bli lagret her for å spare plass. Den rustfrie tangen (inkludert i leveransen) er det perfekte verktøy for servering av varme retter og kan plasseres i en praktisk holder på toppen av enheten.
Takket være dens kraftige varmeelement, blir Hotdog-dampkokeren drevet med 2 000 watt, noe som sikrer at den optimale driftstemperaturen oppnås veldig raskt. Enheten kan slås av og på ved å trykke på en knapp. Den lysende knappen indikerer alltid hvorvidt pølsevarmeren er i drift. Dette medfører at pølsedamperen er svært effektiv.
Hotdog-dampkokeren lar deg alltid ha full kontroll over temperaturen, siden enheten lar deg stille ønsket temperatur via en dreieskive fra 30 °C til 110 °C. Du kan bestemme ønsket tid på oppvarmingsprosessen. En automatisk termostat sikrer konstant temperatur under drift.
Alle komponenter i Hotdog-dampkokeren er laget av høykvalitets rustfritt stål, noe som sørger for høy stabilitet og lang levetid. Rustfritt stål er det perfekte materialet for bruk i cateringindustrien, da det er spesielt motstandsdyktig mot biologiske reaksjoner, samt at materialet er veldig enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Hotdog-dampkoker i rustfritt stål er derfor ideell for kommersiell bruk.
Både hyllen og skyvedørene kan fjernes, så tilgang til pølser kan forenkles om nødvendig. Dørene er laget av herdet glass. Deres gjennomsiktighet gir godt innsyn til maten, og du slipper å måtte åpne dørene og dermed slippe ut varmen. Hotdog-dampkoker er veldig enkel å betjene.
Hotdog-dampkoker varmer opp pølsene med damp. Pølsene varmes opp samtidig som fasongen opprettholdes. En kontrollampe indikerer også hvorvidt vannstanden er for lav til å fortsette driften. Hvis det er for mye vann, kan dette tappes ut gjennom den praktiske tappekranen. Denne enheten inneholder alle funksjonene som lar deg dampe mat profesjonelt og på en sunn måte.
Hotdog-dampkoker har kompakte dimensjoner på 43,5 x 49,5 x 69,5 cm, og en lav vekt på bare 16 kg. Derfor kan pølsevarmeren plasseres på hvilken som helst arbeidsflate for å spare plass. Sklisikre gummiføtter sikrer et solid fotfeste. Du kan dampe forskjellige pølser raskt, trygt og effektivt med Hotdog-dampkoker RCHW 2000 fra Royal Catering!

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.8

Basert på 39 anmeldelser

Sorter etter :

for 8 døgn siden Lagt ut på Expondo France

Bare flott

Veldig funksjonell. Tiltrekker øyet med sin design. Brødene er varme uten å være fuktige. Bare flott. Jeg anbefaler.

Vis original anmeldelse

for 9 døgn siden Lagt ut på Expondo France

Maskinpølse

Veldig fornøyd med kjøpet mitt Rask oppvarming Enkel å rengjøre

Vis original anmeldelse

for 14 døgn siden Lagt ut på Expondo Poland

Super produkt

Pølsemaskinen fungerte perfekt under festivalen. Det varmer litt, men da er rundstykkene myke og varme, pølsene er perfekte og sprekker ikke. jeg anbefaler

Vis original anmeldelse

for 27 døgn siden Lagt ut på Expondo Germany

Meget høy kundetilfredshet

Som selskap har vi bestemt oss for å tilby pølser på bedriftsfeiringene våre. Vi oppdaget da denne høykvalitets hotdog-streameren og ønsket å prøve den ut så snart som mulig. Kundene og ansatte var helt fornøyd og hadde det veldig gøy med enheten. Pølsene var perfekt tilberedt og ble holdt varme i veldig lang tid, så du hadde superferske pølser selv etter noen timer. Som selskap anbefaler vi alle som er på jakt etter en slik enhet å prøve.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Finland

Kompakt Hot Dog dampbåt

Veldig morsomt og kompakt. Lett å begynne å jobbe med den. Transport og betaling gikk greit.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo France

Veldig praktisk produkt

Dette produktet er praktisk for pølseøyeblikk i store mengder. Designet fungerer veldig bra. Jeg anbefaler produktet og expondo-siden for tydelige utvekslinger og rask frakt.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo France

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Poland

Pølse

Displayet/varmeren fungerte utmerket på skolefestivalen. Pølser var etterspurt. Brukervennlighet og muligheten til å varme et stort antall pølser og rundstykker i den er dens største fordeler. Bortsett fra det er kvaliteten på utstyret utmerket. Jeg anbefaler!

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Italy

Utmerket bil

Maskinen er godt laget og estetisk tiltalende, vi prøvde den og den fungerer perfekt.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Hungary

Produktet er som beskrevet, leveringen var rask.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter