Gjenstand: EX10011323

|

Modell: RCGN-1/9-100B

GN-beholder - 1/9 - 100 mm

kr 679,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kompatibel - perfekt tilbehør for en bain-marie eller fryser, kan også dekkes med lokk om ønskelig
  • Holdbar - takket være rustfritt stål av høy kvalitet og en materialtykkelse på 0.7 mm
  • Allsidig - mange bruksområder til varme og kalde retter med et temperaturspenn på -20 °C - 300 °C
  • Enkel - robust samtidig som at den inneholder glatte overflater og avrundede kanter
  • Praktisk - kan stables for å spare plass, byttes og kan kombineres etter behov
  • Brukervennlig - enkel å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin

PRODUKTBESKRIVELSE

Perfekt temperatur hver gang med denne beholderen fra Royal Catering

Den robuste beholderen fra Royal Catering er designet for profesjonell catering og er perfekt for restauranter, kantiner, storkjøkken, salatbarer, cafeer og andre serveringssteder. GN-beholderen brukes til å oppbevare, holde varme eller kalde retter som iskrem, salat eller supper i system.

Profesjonelt kjøkkenutstyr som kan brukes hver dag

Med sin robuste og formbestandige konstruksjon er GN 1/9 beholderen perfekt for høye krav fra restaurantbransjen og imponerer med sitt tidløse design. Den er 100 millimeter dyp og har et volum på opp til 0.9 L. Takket være de runde kantene kan GN-beholderen stables eller plasseres i en bain-marie og enkelt taes ut igjen. I tillegg forhindrer den spesielle formen på kanten at damp slipper ut og garanterer dermed effektiv bruk av varmen når beholderen brukes i et vannbad.

Bruken av rustfritt stål av høy kvalitet gir en rekke fordeler. Materialet er ikke bare smaks- og luktnøytralt, det er også spesielt langvarig og imponerer med sin høye motstand mot korrosjon. Rustfritt stål overfører også ønsket temperatur optimalt til maten innvendig. Uansett om maten skal holdes kaldt eller varmt, med et temperaturområde fra -20 til 300 °C, er Royal Catering sin beholder av rustfritt stål det ideelle valget for både fryser og ovn. Sist, men ikke minst er den glatte overflaten svært enkel å rengjøre. De runde kantene er også det. Dette tilbehøret til en bain-marie kan vaskes i oppvaskmaskin.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL