På salg

Gjenstand: EX10011442

|

Modell: RCGN-1/3-20

GN-beholder - 1/3 - 20 mm

kr 349,00 kr 579,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - perfekt tilbehør for en bain-marie eller kjøleskap, kan brukes med ethvert G/N 1/3 lokk
  • Universell - egnet for mat som is til varme gryteretter takket være det brede temperaturområdet
  • Holdbar - takket være rustfritt stål av høy kvalitet og en materialtykkelse på 0.6 mm
  • Praktisk - kan stables for plassbesparing og kombineres med mange andre GN-beholdere
  • Brukervennlig - enkel å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin

PRODUKTBESKRIVELSE

Hold mat varm eller kald i denne GN 1/3 beholderen

Enten det er på en buffé, salatbar eller i en isbar er GN-beholderen RCGN-1/3-20 fra Royal Catering sitt utvalg av utstyr for catering ideell for hygienisk lagring av varm og kald mat. Takket være et temperaturområde fra -20 til 300 °C er GN-beholderen perfekt for en rekke retter. Alt fra velsmakende is til varme sauser eller gryteretter.

Profesjonelt utstyr til kjøkkenet fra Royal Catering

Med sin robuste og formbestandige konstruksjon oppfyller GN 1/3 beholderen høye krav fra restaurantbransjen og imponerer med sitt tidløse design. Beholderen er 20 millimeter dyp og har et volum på opp til 0.75 liter. Takket være de runde kantene kan GN-beholderen stables eller plasseres i en bain-marie og enkelt taes ut igjen. I tillegg forhindrer den spesielle kanten at damp slipper ut når et riktig GN 1/3 lokk brukes og garanterer dermed effektiv bruk av varmen når beholderen brukes i et vannbad.

Det rustfrie stålet er ikke bare smaks- og luktnøytralt, men også spesielt holdbart. Materialet gjør at beholderen er svært motstandsdyktig mot korrosjon. Rustfritt stål overfører også ønsket temperatur optimalt til maten innvendig. Holder maten både varm eller kald. Du kan også oppbevare mat i kjøleskapet eller varme den opp i ovnen i GN-beholderen.

Den glatte overflaten på den polerte 1/2 beholderen er enkel å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskinen. De avrundede hjørnene gjør også at det går raskt å rengjøre GN-beholderen. GN-beholderen er klar til bruk umiddelbart etter vask og kan kombineres med GN-beholdere i forskjellige størrelser takket være den europeiske standarden EN 631. I tilfelle du ikke trenger GN-beholderen for øyeblikket, kan du stable den sammen med andre beholdere for plassbesparing, og lagre de i et skap.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL