(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10011387

|

Modell: RCCS-3.5LSS3

Frokostblanding-dispenser - 3x 3.5 L - 3 beholdere

kr 3 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Stort volum - dispensere med kapasitet på 3 x 3,5 L
  • Fersk musli - smaksnøytral og fersk frokostblanding hver dag
  • Presis - enkel porsjonering
  • Oversiktlig - transparent og godt synlig fra alle sider
  • Stilig - trendy design med rustfritt stål
  • Allsidig — for tørr mat som granola, frokostblandinger, ris, nøtter, etc.

PRODUKTBESKRIVELSE

Praktisk og elegant musli-dispenser fra Royal Catering

Denne frokostblanding-dispenseren RCCS-3.5SS3 fra Royal Catering er et must for enhver buffét hvor velsmakende frokostblandinger tilbys for selvbetjening. Det er et flott tilbehør for hotell, restauranter, kafeer eller til og med i din egen hjem. Utførelsen og utformingen av denne cornflakes-dispenseren setter nye standarder. Den er laget med vekt på design og funksjonalitet.

Skånsom servering med dreiehjul som ikke knuser musli eller cornflakes

Du kan plassere boller på opp til 13 cm i høyden under de tre beholderene. Cornflakes, havregryn og musli porsjoneres lekende lett til ønsket mengde. Hjulets myke blad vil ikke knuse kornblandingen, noe som resulterer i færre smuler enn sammenlignbare produkter fra andre produsenter. Denne skånsomme behandlingen minimerer også avfall av mat.

De skinnende lokkene er ripesikre, knusesikre og matsikre som gjør at korn holder seg ferske lenge i de 3 x 3.5 L store beholderene. Denne beskyttelsen mot uttørking eller fuktighet bevarer smaken på maten. I tillegg til granola og frokostblandinger kan du også bruke denne dispenseren til å lagre og servere andre tørre varer som ris, pasta, bønner, nøtter eller søtsaker. Takket være den gjennomsiktige plasten lagringsbeholderene er laget av kan gjestene dine se nøyaktig hva som serveres fra alle sider, mens du lett kan se når den trenger påfylling. For å gjøre dette, løft lokket ved håndtaket og hell i fersk cornflakes eller musli.

De behandlede materialene som brukes garanterer en lang levetid for frokostblandingen. Det rustfrie stålet og plasten er smaksnøytralt og lett å rengjøre. De sklisikre gummibenene sikrer stabilitet og beskytter arbeidsbenken mot riper og andre skader. Gi gjestene dine sprø frokostblandinger i denne dekorative dispenseren. Så er det bare å tilsette melk eller yoghurt i frokostblandingen og nyt!

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023