Gjenstand: EX10012066

|

Modell: RCST-9404

Elektrisk suppevarmer - 10 L - Stål - Rød

kr 1 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv - holder supper, sauser og varme drikker varme uten å brenne
  • Stort - høyt volum på 10 L og kraftig 400 W varmeelement for store mengder
  • Fleksibel - bredt temperaturområde på °C for en rekke retter
  • Trygg - lokk med cool-touch håndtak for sikker bruk
  • Lite vedlikehold - slitesterk, rødbelagt Stål hus og innerbeholder som kan tas ut og lokk av Rustfritt stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Elektrisk suppevarmer for varme retter

Den elektriske suppevarmeren holder supper, stuing og sauser jevnt varme over lange perioder samtidig som at de blir pent presenterer. Både den robuste gryten og den avtakbare innsatsen er laget av rustfritt stål. Suppeterrin fra Royal Caterings passer inn i enhver restaurant med sitt tidløse design. De praktiske funksjonene gjør den perfekt for å tilby mat til en buffé og under et cateringarrangement, så vel som i forbindelse med private selskap.

Ingenting blir brent i den elektriske suppeterrin

Den elektriske suppekjelen har en effekt på 400 W og et volum på 10 L som gjør den perfekt for å holde supper, sauser og varme drikker ved ønsket temperatur. Dette kan justeres kontinuerlig mellom 35 og 80 °C med kontrollknappen. Maten holdes varm uten at den blir brent takket være konveksjon via et vannbad. Samtidig overopphetes beholderen ikke på utsiden og er tryggere å bruke siden den ikke blir overopphetet på utsiden.

Huset er laget av robust metall, mens den avtakbare 10 L store innsatsen og lokket er laget av rustfritt stål. Dette gjør ikke bare kjelen veldig hygienisk og enkel å rengjøre, men gjør den også skiller seg ut med sin høye holdbarhet, korrosjonsbestandighet og lange levetid. Suppevarmeren på 10 L vil holde seg fin lenge visuelt og viser maten på en attraktiv måte. Lokket har et kjølig berøringshåndtak.

Den profesjonelle elektriske suppevarmeren er svært allsidig. Enheten trenger ikke å monteres. takket være den lette vekten og den avtakbare innsatsen kan den tas med hvor som helst.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL