(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10012038

|

Modell: RC-EG54

Elektrisk stekebord - 55 cm - Royal Catering - glatt - 3000 W

kr 2 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - glatt grill ideell for en rekke matvarer som burgere, bratwurst, biff osv.
  • Romslig - omfattende grillflate på 550 x 350 mm
  • Renslig - bakkant, dryppskål og materialer med lite vedlikehold, for eksempel Rustfritt stål
  • Kraftig - 3000 W varmeelement som kan reguleres fra 0 - 300 ° C
  • Robust - solid Rustfritt stål hus og 10 mm tykk Jern grillplate

PRODUKTBESKRIVELSE

Den rene grillopplevelsen på den doble elektriske grillen for alle grillede spesialiteter

Den elektriske gryten RC-EG54 fra Royal Catering er et profesjonelt kjøkkenutstyr designet for hotellrestauranter, kafeer, fastfoodrestauranter og cateringfirmaer, så vel som for privat bruk. Den elektriske grillen er svært allsidig takket være den store grillplaten, slik at du kan tilberede alt fra burgere til grønnsaker til biff.

Den elektriske grillen fra Royal Caterings utvalg av cateringutstyr

Den elektriske grillen har en bredde på 55 cm og er utstyrt med både en sprutbeskyttelse på siden og bak. Dette beskytter grillmatene dine ikke bare mot vind og varmetap, men forhindrer også at den faller ned eller at fett spruter utstyret ditt. Grillen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, noe som gjør den korrosjonsbestandig og lett å rengjøre.

Når det gjelder den {{thick_of_grill_plate_605}} mm-tykke grillplaten, er den laget av Jern og leder varmen fra varmeenheten effektivt til maten din. Den solide grillplaten måler 550 x 350 mm og er ekstremt hygienisk takket være den glatte overflaten. Materialet av høy kvalitet forhindrer varme-relaterte forvrengninger av vår grill.

Den innebygde, fullautomatiske termostaten garanterer at temperaturen du stiller inn kontinuerlig overføres til grillmaten din. Takket være de to kraftige varmeelementene, hver med 3000 W, når den elektriske grillen sin driftstemperatur på 0 - 300 °C veldig raskt, slik at du ikke kaster bort tiden din på å vente. Statuslamper signaliserer oppvarmingsprosessen slik at optimale grillresultater kan oppnås.

Den elektriske grillen RC-EG54 er utstyrt med et avtagbart fettoppsamlingsbrett der overflødig drypp strømmer gjennom en tappeanordning. Denne dryppskålen kan enkelt fjernes og rengjøres i oppvaskmaskinen. Enheten en bemerkelsesverdig stabilitet takket være de sklisikre gummiføttene, og beskytter dermed arbeidsflatene mot riper.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Kom fort og har brukt den flere ganger.