Trustpilot
På salg
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Cocktailbar - med isbeholder, 4 GN 1/9 beholdere, glassskyllemiddel og flaskeholder - Royal Catering

kr 23 499,00 kr 25 325,01
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10013121

|

Modell: RCBT-02

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 23 499,00
3+
5%
kr 22 324,05
5+
10%
kr 21 149,10
10+
15%
kr 19 974,15
Viktige funksjoner
  • Alt-i-ett – alt du trenger som bartender på ett sted
  • Praktisk – integrert isrom, glassskyllemiddel, 4 GN 1/9 ingrediensbeholdere og vask med vannkran for optimal arbeidsflyt.
  • Rengjør – lettstelte, glatte overflater og en bakside
  • Organisert – holderen montert under benkeplaten gir plass til flere flasker
  • Stable – the 8 height-adjustable feet adapt to any surface
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

En rask drink på cocktailstasjonen!

Vil du som bartender ikke ha alle tingene for hånden? Bland drinkene dine med letthet på Royal Catering sin cocktailstasjon. Den er godt koordinert for å levere alle komponentene som knust is, brennevin, limeskiver eller cocktailglass rett foran deg. Få mest mulig ut av plassen bak disken din og unn gjestene dine kjølige cocktailer på sekunder.

Cocktailstasjonen for en perfekt arbeidsflyt

Is er kjernen i hver cocktail, så isbrettet på cocktailbenken er rett i midten. Del den isolerte isbeholderen med en skillevegg for knust is eller isbiter og gi gjestene en rekke cocktailvarianter. Brennevinet kan oppbevares på en hylle rett foran baren, bare ta dem med et håndledd. For å lagre ingredienser finner du 4 hakk på benkeplaten, som du kan fylle med matchende GN 1/9 beholdere. For elektriske apparater som blender eller isknuser finner du et lavere oppbevaringsrom i flaskeholderen med et hull som du kan føre strømkablene gjennom. Det er en kompakt oppbevaringsplass for å plassere cocktailshakeren eller glassene mens du blander på siden.

Er glassene fra de tre sidehyllene skitne? Ikke noe problem: du finner vasken til venstre for isrommet med roterende blandebatteri for varmt og kaldt vann. Vanntilkoblingen har en diameter på ½" og det er en plasttilkobling for avløpet. Eller bruk den praktiske glassoppvaskmaskinen rett foran vasken.

Cocktaildisken er laget av matsikkert rustfritt stål. De glatte overflatene er enkle å rengjøre, selv om de er klissete med alkohol eller sirup. Dette betyr at baren din alltid vil etterlate et hyggelig, hygienisk inntrykk som kundene dine kan stole på. For å beskytte omgivelsene mot sprut, har disken en bakkant. Og 8 justerbare føtter sikrer et stødig ståsted. Enten det er for et dansegulv eller en hjørnebar, vil personalet ditt elske cocktailstasjonen og gjestene dine vil elske drinkene deres!

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


Sorter etter :

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter