Gjenstand: EX10012397

|

Modell: RCCD-RT2_6L

Chafing Dish - rund - Royal Catering - 5.8 L

kr 1 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - for å holde alle slags retter varme
  • Fersk - mat brenner ikke takket være vannbad
  • Effektiv - utmerket varmefordeling holder maten varm lenger
  • Sikker - fast forankret holder for brenningsbeholder
  • Enkel - enkel å vedlikeholde og rengjøre

PRODUKTBESKRIVELSE

Server gode måltider med den klassiske Chafing Dish

Uansett om du er på buffé på hoteller, restauranter eller på arrangementer - Chafing Dish fra Royal Catering, er et must-ha hvor du trenger for å holde supper eller andre delikatesser varme. Chafing dish er perfekt for å varme opp store mengder mat til ønsket temperatur.

Hold supper sauser og stuinger varme

Takket være det klassiske designet og størrelse, er denne buffevarmeren et skikkelig blikkfang og vil vekke gjestenes nysgjerrighet. Med sin kapasitet på 5.8 L kan du betjene mange gjester samtidig på store arrangementer. Chafing dish {{container_type_1710_temp}} som er lett å fjerne og med en dybde på 70 mm, gjør det enkelt å fylle enheten med suppe, saus, chili con carne eller grønnsaksgryte direkte fra komfyren.

Matvarmeren er laget av slitesterke og ripesikre materialer-Rustfritt stål, herdet glass oppfyller de høye hygieniske kravene til cateringindustrien. Den har også et varmebestandig kjølig berøringshåndtak som lar deg håndtere det uten å bli brent. Gjestene dine kan se hva som er innholdet takket være visningsvindu. Dekselet kan enkelt skyves oppover for servering av maten.

Chafing Dish er enkel å håndtere og fleksibel i bruk, da det ikke er behov for strømtilkobling. Brennerbeholderen er lett tilgjengelig og kan fylles med brennpaste. Den har et lokk for enkel slukking av flammen og er designet for å sikre sikkerhet til enhver tid. Brennpastaen er sentralt og trygt installert under bunnen av en Φ 380 x 110 mm stor vannbeholder. Den selektive og økonomiske oppvarmingen av beholderen garanterer optimal varmefordeling. I tillegg fungerer vannet som en ideell buffer slik at maten inne i gryten verken brenner eller koker for mye. En annen fordel med vannbadet: Selv når flammen til drivstoffet har slukket, holder det varme vannet maten varm en stund.

Hele apparatet kan enkelt demonteres etter bruk for rengjøring og videre lagring.

TEKNISKE DETALJER