B-varer

Gjenstand: EX20011660

|

Modell: RCSSWC-150X45-S

B-varer Veggskap i rustfritt stål - 150 cm x 45 cm

kr 7 199,00 kr 8 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Mye oppbevaring - stort veggskap som er 150 cm bredt og har tre hyller
  • Elegant - overflater i rustfritt stål understreker den høye kvaliteten på veggskapet
  • Allsidig - robust konstruksjon med en bæreevne på 60 kg
  • Skyvedører - beskytter mot støv og skitt
  • Lavt vedlikehold - glatte overflater og skyvedører som er lette å rengjøre

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant veggskap holder orden på kjøkkenet

Trenger du ekstra plass til kopper, glass, kjøkkenverktøy eller mat? Da er veggskapet RCSSWC-150X45-S perfekt for profesjonell bruk i kjøkken. Med innredning av rustfritt stål fra Royal Catering har du langvarig orden. Veggskapet har tre områder for ulik oppbevaring.

Romslig veggskap fra Royal Catering

Veggskapet har god lagringsplass i tre hyller og med totale mål på 150 x 45 x 60 cm. Den høye bæreevnen går hånd i hånd med det kompakte designet. Hver av de tre hyllene holder opp til 200 kg og den totale bæreevnen er på 60 kg. Den midterste hyllen sørger for en klar inndeling.

Oppbevar kjøkkenredskaper, mat eller krydder organisert i dette veggskapet. Veggskapet er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og er derfor svært holdbart og motstandsdyktig. Materialet reagerer ikke med mat og er motstandsdyktig mot korrosjon. Den glatte overflaten er lett å rengjøre og desinfisere.

De to skapdørene beskytter innholdet mot lys og støv. Skyvedørene er montert med løpeskinner og kan skyves frem og tilbake. De tar også mindre plass enn dører som åpnes utover, noe som gjør overskapet spesielt egnet for små kjøkken.

Veggskapet av rustfritt stål er lett å montere og henge på veggen. Det rustfrie stålet er svært stabilt og motstandsdyktig.

Veggskapet av rustfritt stål er lett å montere og henge på veggen. Det rustfrie stålet er svært stabilt og motstandsdyktig.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL