B-varer

Gjenstand: EX20011905

|

Modell: RCWS-160S

B-varer Varmemonter - 160 L - 1,500 W - lys

kr 11 499,00 kr 14 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Justerbar - presis temperaturinnstilling fra 30 til 90°C til ulike matretter
  • Stor - stort innerskap og tre hyller som kan fjernes for rengjøring
  • Vannskål - tl regulering av luftfuktigheten så maten ikke tørker ut
  • Brukervennlig - skyvedørene er laget av herdet glass som gjør det lett å sette inn eller ta ut matretter
  • Hygienisk - lett å rengjøre takket være rustfritt stål av høy kvalitet, herdet glass, hyller som kan tas ut og bakk for matrester

PRODUKTBESKRIVELSE

Perfekt serveringstemperatur med varmemonter

Varmemonteren RCWS-160S fra Royal Catering er en del av sortimentet for restaurant og er beregnet til å holde temperaturen på varme retter. Matmonteren kan plasseres på hotell, cafe, restaurant og passer perfekt til å presentere matretter av ulike slag.

Varm, fersk mat pent presentert

Interiøret er utstyrt med en monter på 160 og et varmeelement på 1.500 W. Temperaturen kan stilles på mellom 30 og 90°C. Den praktiske og energisparende termostaten opprettholder den satte temperaturen perfekt.

Den er utstyrt med tre hyller på innsiden så du kan presentere retter på overflaten som måler 81 x 40, 37 og 34 cm. Den strømbesparende termostaten sørger for at den valgte temperaturen holdes konstant. Den innvendige belysningen gir riktig belysning for å vise spesialitetene som også er plassert lengre bak.

Huset er laget av solid rustfritt stål, et materiale som er korrosjonsbestandig, hygienisk, holdbart og opprettholder sitt lyse og skinnende utseende selv etter flere tiårs bruk. Sidene er av herdet glass som er både trygt og robust. Baksiden av den oppvarmede vitrinen har to skyvedører laget av samme glass, slik at du trygt og praktisk kan fjerne eller fylle på mat. De fire gummiføttene sørger for stabilitet og beskytter overflaten under mot riper.

Hele enheten er svært enkel å rengjøre takket være de glatte overflatene. I tillegg kommer det med en bakk for oppsamling av matrester som kan tas ut og er lett å rengjøre.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL