B-varer Kommersiell frityrkoker - 13 liter - 3 200 W - tappekran - kald sone

Artikkelnummer EX20011171 / Modell: RCEF-13EHB

B-varer Kommersiell frityrkoker - 13 liter - 3 200 W - tappekran - kald sone

 • Artikkelnummer EX20011171
 • Modell: RCEF-13EHB
 • I produktserien siden: 2019
 
 
 
Statt: 2045,00 NOK Du sparer 409,00 NOK 1636,00 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 74,92 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Rabatt: 20%

Kommersiell frityrkoker - 13 liter - 3 200 W - tappekran - kald sone

Den elektriske, kommersielle frityrkokeren RCEF-13EHB fra Royal Catering er det perfekte kjøkkenutstyret. Tankens kapasitet på 13 liter og 3 200 watt gjør enheten ideell til profesjonell bruk i restauranter, snackbarer og matvogner. Royal Catering, din nettbutikk for serveringsutstyr og kjøkkenutstyr, tilbyr denne frityrkokeren med en velutviklet funksjonalitet, praktisk design, samt enkel betjening og vedlikehold.

Mer pommes frites på kortere tid med en elektrisk frityrkoker fra Royal Catering

 

Den kommersielle frityrkokeren er utstyrt med en 13-liters tank, som kan fylles med opptil 9,5 liter olje. Dette lar deg raskt og enkelt fritere store mengder med pommes frites, kyllingvinger, løkringer eller reker på en gang. Takket være den justerbare temperaturen på 60–200 °C, kan du tilberede nesten alle mattyper – både ferske og frosne – slik at de får en perfekt sprøhet. Tydelige og synlige indikatorer lyser når apparatet er varmt eller når oljen har oppnådd optimal temperatur. Termostaten opprettholder konstant ønsket temperatur, og holder energibruken på et lavt nivå.

 

Med en effekt på 3 200 watt, når oljen raskt ønsket temperatur, og det er mulig å tilberede store mengder perfekt stekt mat på kort tid. Den integrerte kaldsonen sikrer også raskere oppvarming og forhindrer at matpartikler som synker til bunns blir svidd. Dette holder oljen fersk lenger og beskytter maten mot dannelse av akrylamid. Kroken på frityrkokerens kurv er standard, og lar fettet renne av maten og avkjøle seg etter behov.

 

Den elektriske frityrkokeren er laget med sikkerhet i fokus, for å unngå ulykker. Apparatet slår seg av automatisk dersom varmeelementet ikke er plassert riktig. Den termiske sikringen beskytter også apparatet mot overoppheting. Kurven har et varmeavstøtende håndtak som beskytter brukeren mot å brenne seg mens friteringen pågår. Gummiføttene sikrer stabilitet og forhindrer at frityrkokeren lager riper på kjøkkenets overflater.

 

Den elektriske frityrkokeren er laget av rustfritt stål. Dette høykvalitets-materialet er svært holdbart og resistent mot rust. Takket være dets hygieniske og smaksnøytrale egenskaper, er det også velegnet for tilberedning av mat. De glatte overflatene er også veldig enkle å rengjøre. En annen bonus er tappekranen, som gjør at du på en økonomisk og rask måte kan drenere gammel olje fra beholderen. Det medfølgende lokket beskytter frityrkokeren fra smuss og forurensning når den ikke er i bruk.

Egenskaper

 • Stor kapasitet på 13 liter og 3 200 watt for store mengder fritert mat – bare én omgang kreves for å lage store porsjoner
 • Temperaturspenn på 60–200 °C – ideelt for ulike typer mat som for eksempel «fish and chips»
 • En kald sone hindrer synkende matpartikler fra å brenne, opprettholder den naturlige smaken på oljen og bidrar til å redusere kostnadene
 • Rustfritt stål trenger lite vedlikehold og er resistent mot korrosjon
 • Tappekranen gjør det mulig å tømme oljen på en renslig og enkel måte

Nøkkelord

Modell
RCEF-13EHB
Artikkelnummer
10011171
Tilstand
B-varer
Spenning
230 V
Effekt
3 200 W
Antall beholdere
1
Maksimal kapasitet
13 l
Maksimal mengde med olje
9,5 l
Dimensjoner, beholder
30 x 23,5 x 19 cm
Dimensjoner, kurv
21 x 20 x 11,5 cm
Materiale
Rustfritt stål
Oppvarmingstemperatur
60–200 °C
Timer
Nei
Underskap
Nei
Tappekran
Ja
Lengde, ledning
1,3 m
Dimensjoner (LxBxH)
67 x 32 x 36,5 cm
Vekt
9,2 kg
Fraktdimensjoner (LxBxH)
56 x 37 x 44 cm
Fraktvekt
10,6 kg

Hvilken olje bør jeg bruke til denne frityrkokeren?

De beste og sunneste oljene for fritering er oljer med høyt røykepunkt, grunnet deres høye temperatur-egenskaper for matlaging.

Holder frityrkokeren en konstant temperatur slik at den ikke overopphetes under langvarig bruk?

Termostaten opprettholder konsekvent frityrkokerens angitte temperatur.

 • Kommersiell frityrkoker RCEF-13EHB
 • Kurv med håndtak
 • Lokk
 • Bruksanvisning

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.