B-varer

Gjenstand: EX20012338

|

Modell: RC-JDD03

B-varer Juicedispenser- 3 x 10 L - Royal Catering - kjølesystem

kr 8 999,00 kr 11 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Rikelig - stor kapasitet på 3 x 10 L
  • Klar - gjennomsiktig beholdere som viser innholdet
  • Rene, ugjennomtrengelige kjøleinnsatser forhindrer at drikkevarer blir vannet ut
  • Ren - dryppbrett kan tas ut for ren presentasjon
  • Brukervennlig - jevnt fungerende tapper for presis porsjonering

PRODUKTBESKRIVELSE

Ren nytelse: Iskald drikke takket være juicedispenseren som rommer 3 x 10 L

Gjør det enkelt å servere kalde drikker på varme dager med juicedispenseren RC-JDD03 fra Royal Catering - enten du serverer smoothies, juice eller drikkevarer med alkohol. Den transparente dispenseren av høy kvalitet setter kalde drikker i søkelyset og er spesielt laget for catering. Takket være sin robuste design er juicedispenseren perfekt for bruk i kafeteriaer, på strandbarer eller på festivaler. Brukervennligheten og produksjonen av slitesterke og motstandsdyktige materialer gjør drikkedispenseren egnet til å brukes hjemme også.

Juicedispenseren med dryppfrie kraner

Drikkedispenseren har 3 transparente beholdere med plass til 3 x 10 L væske. De dryppfrie kranene lar deg enkelt servere og blande drikkene. Drikkedispenserens store kapasitet er ideell for store arrangementer som messer, gatemesser eller matfestivaler.

Dispenseren drives av en pålitelig 320 W motor som er spesielt energieffektiv og kostnadseffektiv. Ventilasjonsåpninger i enheten forhindrer motoren i å bli overopphetet og bidrar til produktets holdbarhet.

Beholderne er laget av gjennomsiktig Plast (polykarbonat) og er motstandsdyktige mot ekstreme temperaturer. De er svært slagfast og derfor spesielt stabile og holdbare. Lette, spenstige lokk beskytter innholdet mot støv og smuss. Dryppbrettet fanger opp overflødig væske og sikrer et rent arbeidsområde. Dryppbrettet kan tas ut separat.

TEKNISKE DETALJER