B-varer

Gjenstand: EX20011917

|

Modell: RC-GGF750

B-varer Gassgrill - 74,5 x 40 cm - glatt - 2 x 3100 W - propan / butan - 20 mbar

kr 11 599,00 kr 14 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Stor – god plass til grillmat på to varmeoverflater med en total størrelse på 74,5 x 40 cm
  • Kraftig – to brennere på 3 100 W for rask oppvarming opptil 300 °C
  • Effektiv – glatt grilloverflate der du kan tilberede ulike type matvarer samtidig
  • Mager – sunn og kalorifattig grilling takket være fettoppsamleren
  • Lite vedlikehold – rustfritt stål for beskyttelse og renslighet

PRODUKTBESKRIVELSE

To brennere! Kraftig gass-stekebord med dobbel kraft

Gass-stekebord RC-GGF750 fra Royal Catering, ekspertene for cateringutstyr av høy kvalitet, er et viktig matlagingsutstyr for restauranter, kafeer, snackbarer, gatekjøkkenvogner og cateringvirksomheter, samt for bruk i privat kjøkken. Gassgrillen er allsidig, enkel å rengjøre og kan brukes både innen- og utendørs takket være den kompakte størrelsen.

Profesjonelle griller for cateringbransjen fra Royal Catering

Gassgrillgrillen er utstyrt med sprutskjerm på siden og bak. Dette beskytter din grillmat mot vind og varmetap, samtidig som den forhindrer at den faller ned eller at fett spruter på utstyret ditt. Grillen er laget i motstandsdyktig rustfritt stål, som gjør den spesielt korrosjonsbestandig og enkel å rengjøre.

Grilloverflaten på 74,5 x 40 cm er glatt, og også denne er laget i rustfritt stål. Dette gjør at den varmer maten din på en utmerket måte. Dette materialet i høy kvalitet forhindrer at materialet vrir seg ved høy varme på vår kommersielle gassgrill.

Den banebrytende gassgrillen fungerer med propan- eller butangass med et trykk på 20 mbar. De to kraftige varmeelementene på 3 100 W hver gjør at gassgrillen raskt når sin optimale driftstemperatur på 50 til 300 °C for perfekte grillresultater. Temperaturen kan justeres ved hjelp av to kontroller, og begge sider kan justeres uavhengig av hverandre. Gassgrillen i rustfritt stål er utstyrt med overopphetingsbeskyttelse, som automatisk vil avbryte gassforsyningen hvis temperaturen blir for høy. Den forhindrer dermed at enheten blir overopphetet.

Denne profesjonelle gassgrillen er utstyrt med et avtakbart fettoppsamlingsbrett der overflødig fett drypper gjennom fettoppsamleren. Dette garanterer fettfattig og sunn grilling. Fettoppsamlingsbrettet kan enkelt fjernes og rengjøres. Enheten har enestående stabilitet takket være sklisikre gummiføtter som også beskytter gulvene dine mot riper.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL