B-varer

Gjenstand: EX20012087

|

Modell: RC-DM06

B-varer Donut-maskin - 2,800 W - Royal Catering - 1,440 doughnuts/h

kr 17 999,00 kr 22 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Profesjonell - ideell for bakerier, supermarkeder, kafeer eller butikker
  • Effektiv - 1440 smultringer / t
  • Kvalitativ - Rustfritt stål av høy kvalitet som oppfyller de høyeste standardene
  • Kraftig - varig drift takket være en effekt på 2,800 W.
  • Praktisk - med en 4,8 l kapasitet for deig

PRODUKTBESKRIVELSE

Donut-maskin for din bedrift!

Eier du en restaurant, kafé, bakeri, supermarked eller en butikk og vil produsere kaker av høy kvalitet i store mengder? Da er donut-maskinen RC-DM06 fra Royal Catering det perfekte valget for deg! Svært effektiv produksjon med liten innsats. Og mange deilige doughnuts på kort tid!

Mengde og kvalitet kombinert fra Royal Catering

Med donut-maker fra Royal Catering kan du produsere store mengder på kort tid. Maskinen kan produsere 6 smultringer samtidig donuts på en gang og 1440 smultringer / t. De produserte bakverkene har en diameter på ca. 4 - 5 cm. Takket være en kapasitet på 4,8 l L kan smørgryten steke i lang tid uten å måtte fylles på kontinuerlig.

Produksjonsprosessen er helautomatisk. Overdreven varme oppdages automatisk av apparatet og reguleres ned. Alle områder som kommer i direkte kontakt med maten er laget av Rustfritt stål av høyeste standard. Dermed produserer donutmaskinen ikke bare et stort antall, men garanterer også resultater av høy kvalitet hver gang.

Takket være effekten på 2,800 W kan den kraftige maskinen jobbe lenge. Materialene av høy kvalitet gjør maskinen spesielt holdbar og ytterligere lite vedlikehold.

TEKNISKE DETALJER