Trustpilot
(2) Anmeldelser

Arbeidsskap - 120 x 50 cm - 330 kg bæreevne - Royal Catering

kr 9 799,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10012541

|

Modell: RCAT-120/50-WT

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 9. mai
Viktige funksjoner
  • Pålitelig – høy lastekapasitet på maks. 330 kg fordelt på tre nivåer
  • Praktisk – 120 x 50 cm arbeidsflate i en arbeidshøyde på 85 cm
  • Kompakt – to praktiske skyvedører for bruk selv i trange kjøkken
  • Høykvalitets rustfritt stål – hygienisk, langvarig og lettstelt
  • Stabil – robust konstruksjon egnet for daglig bruk
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.0

Basert på 2 anmeldelser

Sorter etter :

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Switzerland

mareritt

Et mareritt Arbeidsbordet i rustfritt stål jeg bestilte (kom i tide, betaling på forhånd) var totalt bulkete og oppskrapet, transportemballasjen var en spøk for et bord på 600 euro. Vi meldte selvfølgelig fra om dette umiddelbart og fikk svar med en gang, men... så begynte marerittet: - Det gikk frem og tilbake i tre uker med rundt 20 e-poster - tre forskjellige "funksjonærer" var på jobb - utallige telefoner fra oss alle mulige postkontorer og fraktselskaper (ofte på vent), fra hver av dem ble vi alltid informert på e-post om antatt henting med dato og behandlingsnummer - vi tok tre arbeidsdager fri for henting som aldri fant sted - den ferdige pakke med bordet (ikke akkurat lite) måtte stå rundt i stua vår - først i den siste e-posten fikk vi en kort unnskyldning for ulempen. Bordet ble endelig hentet tre uker senere og vi fikk pengene tilbake en uke senere. Fryktelig skuffet over det vi opplevde med Expondo, først og fremst med produktet, så enda mer med kundeservicen din. En trist opplevelse og aldri igjen! Giulio

Svar fra

Takk for din tilbakemelding. Vi ønsker å hjelpe deg og fortsette å bli bedre. Men for å unngå dette problemet i fremtiden trenger vi din støtte. Sammen skal vi gjøre det.
Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på ManoMano France

Veldig skuffet over produktet: riper veldig raskt. Ikke veldig solid. Monteringsanvisning uten klare forklaringer Beskyttelsesplast vanskelig å fjerne og limet sitter igjen som setter store merker. Å unngå løsemidler er verre!

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter