(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10210050

|

Modell: GAZELLE 1.1

Isoporkutter - 160 W - 1,070 mm / 310 mm - stativ

kr 4 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv - uanstrengt kutt med rene kanter, med en skjærelengde på opp til 1,070 mm og en skjæredybde på 310 mm
  • Presis - takket være føringskinne, målestreker og justerbar skjæredybde
  • Vanntett - Beskyttet mot dårlig vær i hendhold til beskyttelsesklasse IP68
  • Mobil - lett å ta med seg på farten takket være lav vekt og praktisk design
  • Tilbehør - kommer med fem skjæretråder i nikkel-kromlegering
  • Praktisk - takket være stativ kan isoporkutteren lett plasseres mot en vegg eller et stillas

PRODUKTBESKRIVELSE

Profesjonell isoporkutter med stativ

Isoporkutteren GAZELLE 1.1 fra Pro Bauteam er det perfekte redskapet til renovering av små og store prosjekter med sin varmetråd. Oppnå kutt på millimeteren i isolasjon som er laget av isopor og polystyren. Med isoporskjæreren kan du skjære store plater på opp til 1,070 mm i lengden og opp til 310 mm i dybden. Takket være stativet kan du plassere isoporkutteren mot en vegg eller et stillas.

Isoporkutter GAZELLE fra Bauteam sitt profesjonelle utvalg av verktøy

Hvordan kutter du med isoporkutter? Når du aktiverer trykknappen er isoporkutteren klar til bruk etter noen få sekunder og kontinuerlig drift takket være den kraftige transformatoren på 160 W. Når du kutter, glir tråden uanstrengt langs styreskinnen gjennom isolasjonsmaterialet, slik at du kan lage rette, jevne og rene kutt uten frustrasjon. Under skjæreprosessen skapes millimeter-presise kutt takket være føringsskinnen.

Transformatoren med beskyttelsesklasse IP68 er vanntett. Regn eller fuktighet slipper ikke til. Takket være den robuste aluminiumskonstruksjonen og platen med struktur er GAZELLE isoporkutter svært lett og lever opp til sitt navn. Isoporkutteren kan plasseres mot en vegg eller et stillas. Enheten er også godt egnet til å ta med seg på farten og i tillegg så er den vanntett.

Det kraftige redskapet leveres med fem varmetråder som er laget av nikkel-kromlegering. Dette spesialiserte materialet er ideelt for isoporkuttere fordi det er motstandsdyktig mot korrosjon og har også en høy temperaturbestandighet. Varmetråden må ha en høy temperatur for å gli gjennom isolasjonsmaterialet.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Treviso