På salg

Gjenstand: EX10430001

|

Modell: ROBOCUT H 8000

Kebabkniv - 7500 o/min

kr 10 399,00 kr 14 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Presis - justerbar skjæretykkelse for kjøtt mellom 0 - 10 mm og to sirkulære kniver (taggete og glatt)
  • Kraftig og trygg - roterende blad roterer med 7500 o/min og er utstyrt med et beskyttende deksel
  • Ergonomisk – profilert håndtak for komfortabelt arbeid
  • Ergonomisk - profilert håndtak for komfortabelt arbeid
  • Slitesterk - laget av robuste og korrosjonsbestandige materialer som plast og rustfritt stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Elektrisk kebabkniv: Kutting med 7500 o/min

Enten du skal tilbrede gyros eller kebab. Med den elektriske kebabkutteren fra Potis kan du enkelt kutte grillet kylling, lam, kalkun eller kalvekjøtt i tynne skiver. Takket være den høye rotasjonshastigheten er den kraftige kebabkniven ideell for langvarig bruk på gatekjøkken og catering. De nøyaktig kuttede skivene danner grunnlaget for saftige kjøttspesialiteter.

Kraftig kebabkniv som dekker dine behov

Den elektriske kebabkniven kutter nøyaktig av det øverste, sprø kjøttlaget. Skjæreresultatet forblir jevnt, uansett hvem som bruker enheten. Tykkelsen på skivene kan settes til mellom 0 - 10 mm etter behov. Med en motoreffekt på 200 W og en rask hastighet på 7500 o/min skjærer apparatet også tykkere skiver.

Den elektriske kebabkniven imponerer med sin kompakte og lette konstruksjon. Håndtakets ergonomiske form og profilerte overflate ligger trygt og komfortabelt i hånden. Kebabskjæreren kommer med ett tagget og ett glatt sirkulært blad, begge måler 80 mm i diameter som er perfekt for skjæring av forskjellige typer kjøtt. Takket være materialet i Rustfritt stål, overholder bladene de strengeste hygieniske retningslinjene. Et beskyttende deksel minimerer risikoen for kuttskader og øker sikkerheten ved kutting.

Takket være den automatiske rengjøringsmekanismen er den elektriske kebabkniven spesielt rask og enkel å rengjøre, noe som gjør den svært hygienisk i bruk. Alt du trenger å gjøre er å plassere enheten opp ned i en rengjøringsbeholder med varmt vann og oppvaskmiddel og trykke på bryteren. Rengjøringsprogrammet vil deretter kjøre automatisk i ca. 30 sek. Gjenta deretter prosessen med kaldt, rent vann for å fjerne spor av oppvaskmiddel.

Merk: Enheten leveres ikke med kabel.

TEKNISKE DETALJER