Ny

Gjenstand: EX10040679

|

Modell: PHY- UC_02

Ultralydrenser - 1,2 l - 70 W - Timer - Avgass

kr 1 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • grundig - ultralydsvinger med 70 W og en ultralydfrekvens på 40 kHz løser effektivt opp urenheter
  • Kompakt - avtagbar rengjøringsbeholder med en kapasitet på 1,2 l på en sikker base.
  • presis - rensetiden stilles inn via en timer i fem trinn, Degas øker vannkvaliteten
  • Enkel å rengjøre - beholder i rustfritt stål (304) og plasthus for rask rengjøring
  • Oversiktlig ordnet - alle verdier stilles enkelt inn på berøringskontrollpanelet med LED-display
  • allsidig - renser smykker, edelstener, proteser, laboratorieverktøy, metalldeler, mynter eller briller

PRODUKTBESKRIVELSE

Skinnende rent med ultralydsrensen fra physa

Du ønsker å rengjøre smykker, edelstener, mynter eller briller grundig, men skånsomt samtidig? Eller utstyr fra skjønnhetssalongen din? Bruk deretter kraften til kavitasjon med ultralydrenseren fra physa! Den kompakte enheten er ideell for mindre gjenstander og bruker en velprøvd rengjøringsprosess som også brukes i laboratorier eller i industrien for svært sensitive instrumenter, delikate verktøy eller individuelle mekaniske eller elektroniske deler. Men ultralydrensere er også i økende grad hjemme i private husholdninger.

Ultralydrenseren har rensende vibrasjoner

Med en ultralydfrekvens på 40 kHz løsner du urenheter fra overflater like effektivt som fra små utsparinger. Ultralyden genererer kavitasjon, der små bobler på overflatene virker rensende. Med Degas-funksjonen frigjør du rensevæsken fra bundne gasser som begrenser renseeffekten til ultralyden. For å rengjøre varene legger du dem ganske enkelt i en kurv, som du legger i beholderen med innvendige mål på 17 x 13 x 6.5 cm. For enkel håndtering, fjern beholderen fra den solide basen og bær den med to håndtak.... Velg en tid på opptil 8 min på tidtakeren avhengig av typen og dybden på skitten. Så behandlingen for en rengjøring tar ikke lang tid.

Den kompakte ultralydrengjøringsenheten finner sin plass i enhver gullsmed, skjønnhetssalong eller urmakerbutikk. De glatte overflatene på beholderen i rustfritt stål og plasthuset er enkle å rengjøre. På denne måten etterlater ultralydrenseren et like rent inntrykk - som de rengjorte gjenstandene. Tilby kundene dine en tjeneste de gjerne vil akseptere!

TEKNISKE DETALJER