(5) Anmeldelser

Gjenstand: EX10040368

|

Modell: PHY-CMS-13 SILVER

Sminkespeil med lys - uten ramme - 14 LED - firkantet - integrert høyttaler

kr 4 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Lys - 14 jevnt fordelte lyspærer med en strålevinkel på 120° sikrer perfekt belysning
  • Miljøvennlig - energieffektive og langvarige LED-er med en ytelse på 3 W og en levetid på opp til 10.000 timer
  • Dimmbar - naturlig sterkt lys med en lys farge på 6.400 K og en fargegjengivelsesindeks på CRI 80
  • Allsidig - integrert bluetooth-høyttaler og USB-port for tilkobling eller lading av elektroniske enheter
  • Enkel å montere - enkel montering med base eller veggmontering
  • Stilig - det elegante teaterspeilet utstråler en ekte Hollywood-følelse

PRODUKTBESKRIVELSE

Fiks deg selv opp med dette sminkespeilet med lyspærer

Hollywoodspeilet PHY-CMS-13 SILVER fra physa setter dine kunder glamorøst i søkelyset. Enten i en skjønnhetssalong, hos frisøren, på scenen eller på soverommet ditt hjemme, sikrer det firkantede kosmetiske speilet den beste belysningen for å fikse sminke, ordne hår eller velge antrekk. Dessuten er det elegante sminkespeilet med lyspærer ikke bare et ekte blikkfang, men garanterer også perfekt opplyste selfies etter styling.

Glamorøst sminkespeil med lys fra physa

Speilet uten ramme har 14 lyspærer integrert som sikrer jevn belysning med en effekt på 3 W hver. Med en fargetemperatur på 6,400 K , etterligner fargetemperaturen sollys, slik at du kan få et realistisk inntrykk av arbeidet ditt når du bruker sminke eller styler hår.

De energieffektive LED-lyspærene er inkludert i leveransen og har en levetid på opptil 10.000 timer. Lyspærenes lave temperaturutvikling og UV-stråling sikrer at de er sikre i bruk. Speilet har en dimmer for å justere lysstyrken, slik at du alltid kan skape en hyggelig atmosfære for omgivelsene dine. Hvis du trenger mer lys kan du bare skru opp dimmeren.

Praktisk: Det er et uttak integrert i huset til LED-speiletv av rustfritt stål for bruk av elektriske apparater som hårføner, rettetang eller elektriske barbermaskiner. Du kan lade smarttelefonen eller nettbrettet innen rekkevidde via USB-porten. Speilet har også en svært nyttig funksjon: Sminkespeilet kan til og med spille favorittmusikken din fra enheten din takket være Bluetooth-høyttaleren. Du kan kontrollere volumet på speiloverflaten.

Hollywoodspeilet har en solid base som sikrer et stabilt fotfeste på hvilken som helst flat overflate. Dette betyr at du ikke er bundet til ett sted og kan ta sminkespeilet til kunden eller stedet begivenheten skal foregå på og plassere det hvor du vil. Du kan også velge å montere speilet permanent på en vegg. Når du slår på speilet trenger det mindre enn et halvt sekund for å oppnå full lysstyrke.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 5 anmeldelser

01.06.2023

En tant que photographe, j'attendais ce miroir depuis très très longtemps ... et enfin, il est arrivé à mon studio, mes clientes en sont folles ... juste parfait, la lumière, la grande surface, le son ... tout est incroyable !!!

01.06.2023

Very fast delivery. Excellent product. Easy to assemble and very happy with quality and standard.

01.06.2023

Fikk speilet mitt igår og det er det perfekte sminkespeilet jeg har lett etter i flere år. Den er utrolig fin og fungerer akkurat som den skal. Ingen feil eller skade på varen og rask levering. Helt fantastisk!

01.06.2023

Det er den mest perfekte speilet jeg noen gang har eid og er drømmespeilet. Rask levering og ingen skader på den. Helt perfekt! Kjøp via klarna.

01.06.2023

Vi har det siste året kjøpt to sminkespeil til våre tenåringer. Vi er veldig fornøyd med produktene, og veldig fornøyd med firmaets kundeservice. Anbefaler! :-)