Gjenstand: EX10040442

|

Modell: PHYSA MONTPELLIER BLUE

Sammenleggbart massasjestol - 130 kg - Blå

kr 2 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Ergonomisk - optimalt sete, benstøtter og nakkestøtte for ryggbehandlinger
  • Stabil - ramme av Stål som bærer opp til 130 kg
  • Komfortabelt - ansiktshull i nakkestøtten, tykt møbeltrekk og behagelig PVC-trekk 
  • Lettstelt - overflater er enkle å rengjøre og tåler olje og vann
  • Mobil - bæreveske og lett konstruksjon gjør transporten enkel

PRODUKTBESKRIVELSE

Den allsidige massasjestolen fra physa

Den sammenleggbare massasjestolen PHYSA MONTPELLIER BLUE er først og fremst designet for behandling av rygg eller nakke. Den er designet slik at kunden kan sitte med magen mot ryggstøtten uten å måtte anstrenge seg unødvendig. Den sammenleggbare massasjestolen er enkel å transportere direkte til kunden. Eller bare monter den når du trenger det i din kosmetiske salong, massasjestudio eller tatoveringssalong.

Massasje og velvære med den sammenleggbare massasjestolen

Alle elementene i den sammenleggbare massasjestolen inkludert sete, fotstøtter, bryststøtte og nakkestøtte sikrer nødvendig stabilitet under massasje eller annen kosmetisk behandling. Armlenet oppmuntrer til en avslappet og behagelig holdning som ikke vil trette kunden. De polstrede overflatene sikrer optimal sittekomfort og forhindrer ubehagelige trykkpunkter og former seg forsiktig til kroppen.

Du kan justere nakkestøttehøyden fra 1.150 - 1.350 mm og hellingsvinkelen fra -90 - 45° for å tilpasse den perfekt til kundens behov. Ansiktet kan forbli vendt komfortabelt fremover takket være utskjæringen. Stolens polstring er dekket med PVC som gjør den bærbare massasjestolen fra helse- og skjønnhetssalongen veldig lett å rengjøre og motstandsdyktig mot olje og vann.

En mobil massasjestol med maksimal stabilitet

Den robuste Stål-rammen i pulverlakk bærer opptil 130 kg og sikrer stabilitet under bruk. I tillegg gir den perfekt koordinerte konstruksjonen ekstra stabilitet ved å fordele vekten jevnt på massasjestolen. Når den er lagt sammen, er massasjestolen veldig kompakt og kan transporteres i den medfølgende transportposen.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL