Gjenstand: EX10040592

|

Modell: PHYSA DINAN WHITE

Sammenleggbart massasjebord - skråstilt fotstøtte - bøketre - ekstra bred (70 cm) - hvit

kr 2 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Mobil – settes opp i studio eller direkte hos kunden med noen få enkle grep
  • Stabil – rammen av bøketre støtter opptil 227 kg
  • Enkel å rengjøre – PVC-trekk er vanntette, smussavvisende og enkle å rengjøre.
  • Individuell – juster høyde og fotstøtte etter kundens behov
  • Komfortabel – ekstra bred (70 cm) 40 mm tykk polstring, armlener og hodefordypning garanterer komfort mens du ligger i ulike posisjoner.

PRODUKTBESKRIVELSE

Det sammenleggbare massasjebordet for ulike bruksområder

Enten du ønsker å utvide antallet massasjebord du trenger eller betjene kundene dine hjemme eller på kontoret - med det sammenleggbare massasjebordet fra physa kan du skape flere muligheter for å tilby massasje eller andre kosmetiske behandlinger. Transporter dem uanstrengt, sett dem opp på kort tid for å oppnå komforten i massasje og velvære som kundene dine forventer.

Den mobile og stabile massasjebenken med behagelig trekk

Massasjebordet settes opp som en praktisk koffert med håndtak som du bare trenger å åpne for å bruke bordet på stedet. Rammen laget av massiv bøketre kan enkelt foldes ut, med sete og rygg som foldes ut til en komfortabel, polstret liggeflate. Bare fest hodestøtten, armlenene og en hylle til rammen på massasjesengen - og du er klar til å starte en beroligende massasje.

Den robuste rammen samt konstruksjonen av massasjebordet har en bæreevne på 227 kg, så bordet er like godt plassert for høye og korte kropper. For en optimal og ryggvennlig arbeidsstilling, juster høyden på 620 - 870 mm sikkert ved hjelp av skruelåser.

Det sammenleggbare massasjebordet for maksimal avslapning

Den 40 mm tykke polstringen i hvitt sikrer optimal komfort for kundene dine til å ligge komfortabelt selv under lengre behandlinger. Du kan justere fotstøtten til forskjellige vinkler mellom 15° og 50°. En nakkepute støtter en komfortabel hvilestilling for klienten din. Hodestøtten samt ryggstøtten har en avtagbar utskjæring slik at kunden også kan ligge komfortabelt på magen.

Trekket er laget av robust plast PVC, som er behagelig å ta på og som også kan rengjøres spesielt enkelt med vann. Selv behandlinger der du bruker oljer etterlater ingen merker på møbeltrekket. I tillegg er grundig desinfeksjon ikke noe problem takket være det slitesterke materialet. Massasjebordet i tre har plass til alle sine avtakbare elementer, og vesken gjør den enkel å transportere.

TEKNISKE DETALJER