Gjenstand: EX10040303

|

Modell: PHYSA HAMBURG WHITE

Sadelstol - 600-800 mm - 150 kg - Fiolett

kr 2 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Fleksibel - stolen har en bæreevne på opp til 150 kilo
  • Allsidig - høydejustering på mellom 60 og 80 cm takket være gassfjæren
  • Komfortabel - ergonomisk, tykk skumgummi og ryggstøtte
  • Mobil - fem hjul som ruller lett
  • Brukervennlig - enkel å rengjøre takket være imitert skinn og forkrommet stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Ergonomisk sadelstol for sunn sittestilling

Enten det er på et legekontor, frisørsalong, tatoveringsstudio eller i en skjønnhetssalong er den manøvrerbare og høydejusterbare sadelstolen PHYSA HAMBURG WHITE fra physa er komfortabel å sitte på i timevis. Ergonomiske sadelstolen fremmer en sunnere sittestilling, lindrer belastningen på ryggraden og sørger for at musklaturen slapper mer av.

Ta plass på sadelstolen med hjul av høy kvalitet fra Physa

Den svært stabile sadelstolen med ryggstøtte har en bæreevne på opp til 150 kg. Foten har fem armer og er laget av forkrommet stål og fem hjul som roterer 360°, noe som gjør det lettere å skyve stolen. I tillegg til nylonhjulene som ruller lett, kan hele salongstolen også dreies, noe som er spesielt nyttig når du utfører arbeid som krever mobilitet i trange rom. Eksempelvis en frisør som sirkler rundt kunden eller tannlegen på legekontoret.

Høyden på sadelstolen justeres mellom 60 og 80 cm for å tilpasse enhver arbeidssituasjon. For å justere høyden presser du bare spaken under setet riktig retning. Setet på 38 x 36 cm beveger seg deretter opp eller ned takket være den effektive gasstrykkfjæren.

Det hvite setetrekket på setet og ryggstøtten kan enkelt fjernes takket være glidelåsen. Den skumfylte seteputen og det doble høydejusterbare ryggstøtten er dekket med smidig PU imitert skinn. Materialet er støv- og vannavvisende samtidig som at det holder sitt profesjonelle utseende. Materialer av høy kvalitet sikrer en spenstig konstruksjon med et stilig og tiltalende utseende takket være forkrommet jern og elegant hvitt trekk.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL