Gjenstand: EX10040571

|

Modell: PHY-GT-1

Hundefrisørbord - 905 x 605 mm - høydejusterbar fra 70 - 84cm - 60 kg - 1 løkke

kr 4 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Mobil – takket være den sammenleggbare konstruksjonen og lette vekten
  • Ergonomisk – høydejusterbar i et område på 70 - 84 cm
  • Trygg – utstyrt med seil og en sklisikker overflate
  • Romslig – med målene 905 x 605 mm
  • Spenstig – bærer trygt opptil 60 kg
  • Stabil – solid konstruksjon med sklisikre føtter for et sikkert stativ

PRODUKTBESKRIVELSE

Sammenleggbart og høydejusterbart stellebord for hunder eller katter

Det høydejusterbare stellebordet fra physa er ideelt for privat eller profesjonell bruk - for eksempel i hundesalonger. Takket være sin lette vekt og sammenleggbare konstruksjon, er hundefrisørbordet også ideelt for mobil bruk på arrangementer som kjæledyrutstillinger. Med sin robuste design og sklisikre gummiføtter er det sammenleggbare trimmebordet trygt og stabilt til enhver tid. Den hydrauliske høydejusteringen via en fotpedal og i en rekkevidde på 70 - 84 cm gir ergonomisk arbeid til enhver tid.

Bærende og romslig: stellebordet fra physa

Trimmebordet for hunder og katter er spesielt trygt å bruke. Den gummierte, sklisikre overflaten gir godt grep for de firbeinte vennene. Seilet med tryklås garanterer profesjonelt og effektivt arbeid selv med spente dyr. De totale dimensjonene på 905 x 605 mm gir en sjenerøs overflate og en ergonomisk høyde.

Konstruksjonen av trimmebordet gir maksimal stabilitet kombinert med holdbarhet. Den rørformede stålrammen med en tykkelse på 1.2 mm støtter sikkert den 18 mm tykke MDF-benkeplaten med den sklisikre 1.3 mm tykke plastbelegget (PVC). Alle materialene er imponerende med høy motstand og er enkle å rengjøre - hygieniske, og etterlater et profesjonelt inntrykk med det sorte stellebordet fra physa!

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL