Ny

Gjenstand: EX10040712

|

Modell: PHY-PWS-03

Hundebad - rustfritt stål - opptil 60 kg - med trinn

kr 9 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Profesjonell – med en kropp laget av lettstelt, ripebestandig og robust rustfritt stål for bruk i hundesalonger og kjæledyrpleiestasjoner.
  • Komplett – inkluderer alle nødvendige tilkoblinger, blandebatteri, justerbare holdesløyfer, dusjhode, sjampostativ og avtagbart, sklisikkert gulvgitter
  • Trygg - med sammenleggbar trapp og tett skyvedør
  • Stabil – robust konstruksjon av industrikvalitet med sklisikre gummiføtter for et sikkert stativ
  • Justerbar – blandebatteri for perfekt temperatur og tre nivåer av vanntrykk (justerbar via dusjhode)
  • Slitesterk – materialer av høy kvalitet, stabil konstruksjon og den beste kvaliteten for lang levetid

PRODUKTBESKRIVELSE

Det profesjonelle hundebadet i rustfritt stål selges som et komplett sett

Profesjonell kjæledyrpleie gjort enkelt i hundebadet i rustfritt stål fra physa. Det komplette settet tilbyr alle tilkoblings- og tilgangsslanger (GL/2 / 60 cm hver), samt et blandebatteri, justerbare holdesløyfer, et dusjhode med tre trykkinnstillinger, et sjampostativ og et avtagbart, sklisikkert gulvrist. Den sammenleggbare trappen og den ekstra tette skyvedøren gir praktisk og sikker tilgang til hundebadet i rustfritt stål for hver lodne venn opp til en vekt på 60 kg.

Dyrepleiekar med trapp fra physa

Spesielt produsert for profesjonell kjæledyrpleie, 

dyrebadet har ikke bare en solid ramme i rustfritt stål, men kommer også med en rekke tilpasningsmuligheter. Still inn 0 - 90 °C via det medfølgende blandebatteriet med keramisk ventil. Det brede og 24 cm lange dusjhodet med 1,7 m fleksibel slange tilbyr tre innstillinger for perfekt vanntrykk. De sklisikre gummiføttene sikrer et stabilt stativ til enhver tid samtidig som de beskytter gulvet mot riper.

24,5 x 11,5 x 5,5 cm sjampostativ laget av rustfritt stål sikrer frie hender når du gjennomfører stelleprogrammet, mens det avtakbare sklisikre gulvgitteret - også laget av rustfritt stål - hindrer de firbente vennene fra å stå med labbene i vannet. Det helsveisede hundebadet i ett stykke har utmerkede tetteegenskaper og har lang levetid takket være utførelse og materialer av høy kvalitet. Samtidig er alle overflater glatte og raske å rengjøre, noe som sikrer et profesjonelt inntrykk til enhver tid.

TEKNISKE DETALJER