Gjenstand: EX10040586

|

Modell: PHYSA FR-11

Fotstøtte for pedikyr - 24 x 22 cm - grå

kr 919,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Komfort - stor pute som måler 24 x 22 cm
  • Tilpasning - høydejusterbar fra 470-670 mm
  • Stabilitet - en lastekapasitet på 80 kg viser eksepsjonell styrke
  • Lettstelt - deksel i syntetisk skinn (polyuretan)
  • Attraktivitet - moderne design i grått

PRODUKTBESKRIVELSE

Vakre føtter takket være den høydejusterbare pedikyrfotkrakken

Tilby kundene dine maksimal komfort med physa-merket. Fotstøtten til pedikyr er komfortabel, praktisk og stabil. Den skumfylte puten er sikkert festet til en solid stålbase. Høyden på pedikyrbenken er individuelt justerbar, og sikrer dermed et avslappende miljø under fotbehandling.

Komfortabel avføring for pedikyr, neglestyling eller tatovering

Pedikyr fotstøtteputen måler 24 x 22 cm. Det myke skummet av høy kvalitet er dekket med elegant kunstskinn. Dette sikrer at benet har tilstrekkelig komfort selv under lengre behandlinger.

Gjør arbeidet enklere med en enkel høydejustering. For å gjøre dette, løsne skruen under braketten og juster ønsket høyde mellom 470-670 mm. Stram til skruen for å feste puten.

Den robuste pedikyrbenken vil følge deg i lang tid, selv ved daglig bruk. Dette er mulig takket være materialer av høy kvalitet som stål og kunstskinn, samt en robust konstruksjon. Benken tåler belastninger på opptil 80 kg. Sklisikker gummifotputer gir sikkert fotfeste.

Fotstøtteputen til pedikyr er trukket med imitert skinn. Dette gjør fotpleie hygienisk da materialet er lett å rengjøre. Sammen med den enkle rammen skaper den et moderne og elegant utseende - perfekt kombinasjon av iøynefallende design og profesjonelt arbeidsverktøy.

TEKNISKE DETALJER