Oppbevaringshyller

Oppdag vårt brede utvalg av produkter
Fler kategorier

1 - 24 von 28 produkter

Dette søkefilteret ga ingen resultater.
1 von 2

Velkommen til kategorien med høykvalitets og funksjonelle hyller i rustfritt stål fra Royal Catering og Bartscher - svært viktige detaljer for ditt storkjøkken. De finnes i flere ulike modeller for profesjonelt bruk og overholder alle de høye kvalitetskravene som vi i Expondo har. Kanskje du også er interessert i å kjøpe oppbevaringshyller for å komplementere storkjøkkeninnredningen. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av bl.a. profesjonelt restaurantutstyr som en trenger innen kjøkken når det trengs et smart og plassbesparende oppbevaringsmøbel!

 

Rustfrie hyller med høy bæreevne

Trenger du nye plassbesparende hyller til kjøkkenutstyret ditt på kjøkkenet? Gryter, fat og ingredienser er bare noen av tingene du kan plassere og oppbevare på våre rustfrie stålhyller , som har høy bæreevne. Vi tilbyr flere design med ulike lengder og dybder slik at våre kunder kan finne akkurat det som passer deres kjøkken. Du finner også høydejusterbare design i vårt sortiment - på denne måten kan du selv velge avstand på hyllene ved montering. Våre rustfrie stålhyller er produsert under en moderne produksjonsprosess, som bidrar til et meget stabilt og stabilt sluttprodukt.

Fordi hyllene er tilpasset storkjøkken, er de perfekt egnet til miljøer hvor viktigheten av hygiene spiller en stor rolle. Med et plassbesparende oppbevaringsmøbel, som også er enkelt å rengjøre, blir din arbeidshverdag betydelig forenklet. I denne kategorien finner du ulike modeller av rustfrie hyller med en til fire hyller. Hvis du ikke har behov for stor oppbevaringsplass, er det ideelt å kjøpe en hylle som kan festes til alle slags vegger – alt for raskt og enkelt å få tilgang til redskaper eller ingredienser under matlaging og/eller tilberedning av måltider. Kanskje trenger du også en fleksibel krydderhylle fra Bartscher, slik at krydderne også er lett tilgjengelige når du trenger krydder raskt for hånden? Våre rustfrie stålhyller er svært enkle å montere, slik at du raskt og enkelt kan komme i gang med cateringvirksomheten din uten problemer.

Expondo – brukervennlige løsninger til kjøkken

I vår nettbutikk finner du alt av utstyr til restaurantkjøkken, til alle behov og anledninger. I områder hvor det kan være behov for hyller i rustfritt stål, kan det også være nødvendig å ha vegghyller hvor tallerkener kan oppbevares, eller hvorfor ikke en serveringsvogn som gjør plukking og servering enda mer effektiv. Hvis du nettopp har startet din egen restaurantvirksomhet, kan våre stekebord i støpejern også være av interesse for deg. Enten du er ute etter rustfrie hyller eller ikke, er vi nesten sikre på at du finner passende produkter til svært gode priser.

Vi ønsker å tilby våre kunder markedets best mulig bærekraftige produkter til gunstige priser. Royal Catering og Bartscher setter stort fokus på kundenes behov og kombinerer derfor stabilitet og moderne design med høy kapasitet til en virkelig god pris for utstyr med allsidige funksjoner som passer for ulike miljøer og virksomheter.

Expondos sortiment er perfekt for de som vil ha valuta for pengene. Alle priser hos oss inkluderer mva og frakt til Norge - gå inn på nettbutikken vår og bestill din hylle av rustfritt stål i dag!