Gjenstand: EX10061557

|

Modell: MSW-GSL2-180160-3PC

Vakuumløfter - 180 kg - 3 armer - 2 stk

kr 1 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Praktisk – to 3-kopps vakuumløftere for trygg fastklemming og enkel transportering av glassplater og store metallplater
  • Sterk – maks. last på 180 kg (horisontalt) per vakumløfter
  • Enkel – jevntgående spaker for ukomplisert frigjøring
  • Pålitelig – stabil aluminiumutførelse i høy kvalitet for optimal sikkerhet
  • Profesjonell – sett med to er ideelt for kommersielt glassarbeid

PRODUKTBESKRIVELSE

Sterkt grep og enkel i bruk: De to vakuumløfterne fra MSW

Settet med to vakuumløftere med spakmekanisme fra MSW er den perfekte løsningen for transportering av glass, speil, glassdører, metallpaneler, og alle gjenstander med flate, rene, og ikke-porøse overflater. Kombinasjonen av det gjennomtenkte designet, materialer av høy kvalitet og ergonomisk design gjør dette verktøyet til den perfekte vakumløfteren. Den er spesielt velegnet til kommersielt og industrielt bruk.

Ideell for trygg løfting, flytting og trekking av glatte gjenstander uten håndtak

En enkel mekanisme med en spak skaper et vakuum som lar glassløfterne festes sikkert til gjenstanden som skal flyttes. Settet med to løftere betyr at du har ett håndtak til hver hånd, eller at to personer kan flytte glatte gjenstander sammen. Om vakuumløfteren er plassert feil, kan du enkelt løsne den med plastspaken, flytte den, og feste den på nytt. De kompakte dimensjonene og den lette vekten gjør disse sugekoppløfterne enkle i bruk og plassbesparende når de ikke brukes.

Takket være aluminiumskonstruksjonen av høy kvalitet, kan du bære glass, treplater eller metalldeler som veier opptil 180 kg når løfterne er montert horisontalt, og opptil 160 kg når de er montert vertikalt. Det stødige materialets høye kvalitet garanterer maksimal sikkerhet til enhver tid. Sugekoppene av nitrilgummi måler 118 mm og skaper en lufttett forsegling på glatte overflater, som garanterer et sikkert grep. I tillegg har denne syntetiske gummien høy motstand mot oljer, fett og hydrokarboner, og imponerer med sin lave slitasje og lange levetid.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL