Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Trykkluftdrevet muttertrekker - 3 800 Nm

kr 3 499,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10060742

|

Modell: MSW-ACW3800

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 3 499,00
3+
5%
kr 3 324,05
5+
10%
kr 3 149,10
10+
15%
kr 2 974,15
Viktige funksjoner
  • Nå kan du løsne og stramme mutre på en rask og kraftfull måte med 3.800 Nm og 2.300 omdr./min
  • Kraft- og rotasjonshastighetskontroll for varierende arbeidskrav
  • Dobbelhammer-slagverket reduserer vibrasjonen og gjør at du blir mindre sliten
  • Du kan stille inn de to retningene i tre forskjellige nivå av styrke
  • Inkluderer omfangsrikt tilbehør
  • Enkel håndtering ved det ergonomiske håndtaket
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Trykkluftdrevet muttertrekker - 3 800 Nm

Det er vanskeligere å løsne mutrer fra traktorer, busser og lastebiler enn vanlige personbiler. Med den trykkluftdrevede muttertrekkeren MSW-ATW3800-36 fra MSW får du et kraftfullt verktøy til store skruer og muttre. Derfor er denne muttertrekkeren en uunnværelig hjelper på et verktsted, i et bussfirma og i landbruket
Denne profesjonelle maskinen arbeider med kraftfulle 3.800 Nm og kan klare alle skruer og mutre. Maskinen har et fast håndtak og en rotasjonshastighet på opptil 2.300 omdr./min. Det er uanstrengende å løsne og stramme skruer og mutre.
Dobbelhammer-slagverket er avbalansert på tross av dens høye ytelsesverdi. Derfor blir minkes vibrasjoner, slik at man kan jobbe over lengre tid uten å bli sliten. For å sikre maskinens lange levetid er futteralen blitt laget av en aluminiumlegering. Slik kan du utføre tungt arbeid, uten å bekymre deg for verktøyet.
Det er ukomplisert å bytte retning på maskinen utifra om du skal stramme eller løsne skruer. I tillegg kan du velge mellom lavt, middels eller høyt ytelsesnivå. Slik kan du oppnå optimale resultater når du skal løsne eller stramme mutre. Innstillingsknappene ligger optimalt plassert, slik at du kan opprettholde en god flyt mens du jobber, selv om du skal bytte retning eller ytelsesnivå.
Trykkluftverktøyet har et ergonomisk polstret håndtak. Trykkluften føres ut på siden av håndtaket, slik at du ikke blir forstyrret i arbeidet ditt. Takket være det andre håndtaket på siden av maskinen, kan du alltid skru på en sikker og stabil måte. Maskinens kraft går alltid over i 1 tommers firkantfeste før kraften overføres til mutteren.
Den trykkluftdrevede muttertrekkeren med tilbehør leveres i en praktisk oppbevaringskoffert. Du mottar en trykkluftadaper 1/2 tomme, to hylsnøkler (36, 38), en sekskantnøkkel, fire skruer til håndtaket, fire springfjær og en beholder til olje.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


Sorter etter :

Ofte stilte spørsmål

Passer denne maskinen til kompressoren min?

Ja, gasskabelen og lufttilslutningen har en diameter på 1/2 tommer, slik at du enkelt kan koble til en kompressor for å kunne arbeide med et lufttrykk på 6,3 bar.

Hvordan er bruken av maskinen?

Gjennom det ergonomiske håndtaket på nedsiden av maskinen og et håndtak på siden, kan du alltid holde maskinen godt fast mens du løsner eller strammer skruer.

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter