Gjenstand: EX10061646

|

Modell: MSW_AT5E

Trappestige i aluminium - 5 trinn - 99,5 cm

kr 1 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Trygg - 5 brede, sklisikre trinn gir stabilitet
  • Motstandsdyktig - stigen har en bæreevne på opptil 150 kg
  • Praktisk - lett å legge sammen med låsemekanisme
  • Stabil - lett og robust takket være bruken av Aluminium
  • Variabel - praktisk arbeidshøyde på 99,5 cm når den er satt opp

PRODUKTBESKRIVELSE

Trappestige i aluminium med fem trinn

Trappestigen i aluminium MSW_AT5E fra MSW er en spesielt lett sammenleggbar Aluminium stige som gir merverdi til ethvert verksted. Med sine 5 trinn kan den brukes til en rekke håndverk, reparasjoner og malingsarbeid. Stigen leveres ferdig montert og kan tas i bruk umiddelbart. Stigen fra MSW, ekspertene innen handelsutstyr, er ideelt for bruk i enhver bedrift eller på kontoret, så vel som i hagen eller garasjen i ditt eget hjem.

Stabilitet, sikkerhet og fleksibilitet

Denne trappestigen garanterer høy stabilitet og sikkerhet Den har en praktisk låsemekanisme som fester den fast i A-stilling. Dette holder den stabil under bruk og muliggjør sikker og behagelig opp- og nedstigning. I tillegg har den en høy vektkapasitet på opptil 150 kg.

Trappestigen i aluminium har 5 robuste trinn som er godt festet. Trinnene har en sklisikker overflate for å garantere sikker opp- og nedstigning. De spesielt brede trinnene og den romslige arbeidsplattformen gir deg et trygt og behagelig sted å stå, når som helst og hvor som helst.

Denne stigen har en ekstremt solid konstruksjon av Aluminium. Siden materialet er motstandsdyktig mot rust, har metallet lang levetid. Aluminium er også spesielt lett å rengjøre og vedlikeholde.

TEKNISKE DETALJER