Trustpilot
På salg
(9) Anmeldelser
MSW

Spenningsomformer - ren sinus - 300 W

kr 719,00 kr 770,43
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10060765

|

Modell: MSW-CPI-300PSL

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 8. august
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 719,00
3+
5%
kr 683,05
5+
10%
kr 647,10
10+
15%
kr 611,15
Viktige funksjoner
  • 100 % rene sinusbølger
  • Høy effekt på opptil 300 watt
  • Garanterterer en rask opplading av diverse elektroniske apparater
  • Høy sikkerhetsstandard
  • Inkluderer adapter til sigarettenner i bil
  • Kompakt design for en mobil bruk
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Effekt [%]
>90
Maksimal effekt [W]
600
Bølgeform
Ren sinuskurve
Inngangsspenning [V]
DC 12
Omgivelsestemperatur [°C]
0 - 65
IEC-beskyttelsesklasse
II
Utgangsspenning [V] og frekvens [Hz]
Vekselstrøm: 230/50
Mål (LxBxH)
17 x 9.5 x 5.5 cm
Vekt
0.53 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
23 x 14 x 11 cm
Fraktvekt
0.8 kg

Leveringsomfang

  • Strømomformer MSW-CPI-300PSL
  • Kabler med klemmer
  • Adapter til sigarettenner
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Spenningsomformer - ren sinus - 300 W

Spenningsomformeren MSW-CPI-300PSL fra MSW tilbyr en moderne løsning til fremstilling av vekselstrøm fra likstrøm, som for eksempel et bil- eller solbatteri. Vekselstrømmen blir gjort om til rene sinusbølger og kan oppdrive ulike elektroniske apparater med strøm. Spesielt når du er på farten, kan en spenningsomformer være den ideelle løsningen til strømforsyning.
Omformeren er et apparat med 100 % rene sinusbølger, som omdanner likstrøm til vekselstrøm. Sinusbølgene kan gi strømtilførsel til et stort antall apparater, som bærbare datamaskiner, tablet og smarttelefoner.
Den høye effektiviteten på over 90 %, gjør det mulig å koble til forskjellige apparater med opptil 300 watt effekt. Husholdningsapparater og diverse elektriske apparater, som verktøy eller måleredskap, kan også få strøm fra omformeren. Omformeren tilbyr dermed en universell løsning med strømforsyning til ulike elektriske apparater.
Ladingen av elektroniske apparater går rask og enkelt med denne omformeren, spesielt på grunn av den integrerte USB-tilkoblingen med 5 Volt og 2,4 Amper. Tilkoblingen med USB er spesielt praktisk når det kommer til lading av for eksempel digitalkameraer eller en smarttelefoner. På den måten garanterer den mobile omformeren en rask og enkel strømforsyning.
Omformeren har en høy sikkerhetsstandard. Den er beskyttet mot overopphetning, over- og underspenning og overbelastning, i tillegg til at den har en sikring mot kortslutning. En automatisk og temperaturstyrt nedkjølingsventilator opprettholder en optimal driftstemperatur ved anvendelse av omformeren. Tilkoblede apparater samt omformeren er dermed beskyttet mot skader.
Siden omformeren er utstyrt med en adapter til sigarettenneren, kan den være koblet til bilen din, uten at du behøver en direkte forbindelse til bilbatteriet. I leveransen følger det også med to batterikabler med klemmer, som muliggjør en direkte tilkobling til bilbatteriet. Omformeren gir deg derfor to fleksible muligheter for å omforme likstrøm til vekselstrøm.
Den integrerte LED-indikatoren gir deg mulighet til å følge med på den pågående strømforsyningen fra omformeren. Indikatoren viser deg om forbindelsen til strømkilden er tilkoblet og omtrømuttaket skaper en forbindelse med det tilkoblede apparatet. En lampe vil lyse, i tilfeller hvor det forekommer forstyrrelser og en opplading ikke kan gjennomføres. Omformeren har blitt fremstilt som beskyttelsesklasse II og gir en dobbel isolering som dobler beskyttelsen mot elektriske støt i tillegg til at apparatet er beskyttet.  
Omformeren utmerker seg med sine kompakte mål og lave vekt. Produktet egner seg til ferier, jobbreiser eller på en campingplass, da den er enkel å ta med seg. Dermed er omformeren en ideell løsning, uansett hvor du befinner deg.

Vurderinger og anmeldelser


4.8

Basert på 9 anmeldelser

Sorter etter :

for 13 døgn siden Lagt ut på Expondo Sweden

Inverter

Fungerer perfekt, gjør jobben!

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Finland

Bra apparat

Brukes i bilen hovedsakelig som bærbar strømkilde på lengre turer - medføreren har dermed kunnet jobbe under reisen. Ren sinusbølge og mer enn nok kraft til formålet. Fungerer også som backup-enhet i tilfelle den snart 20 år gamle inverteren til hyttas solcelleanlegg skulle svikte.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Finland

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Sweden

Kvalitet

Veldig fornøyd med spenningsomformeren min, dekker mine behov i bobilen som var tanken. Godt med ren sinuskurve for lading av laptop etc. Levering og betaling gikk greit. osv. Stefan.

Vis original anmeldelse

for 5 måneder siden Lagt ut på Expondo Czech Republic

Spenningsomformer 300W ren sinusbølge

Jeg kjøpte dette produktet fordi nye biler som har start-stopp har stor forskjell i nettspenningen under drift. Jeg har en datamaskin i bilen. fryseboks både 12 volt og 220 volt. Spenningsmonitoren i bilnettet slo av kjøleskapet under kjøring da spenningen falt. Men denne omformeren slår seg først av når den faller under 11 volt. Kjøleskapet har et driftsforbruk på opptil 100 W. Så det er mer enn nok til det. Det er fortsatt en reserve for lading av kraftbanken. Bra for meg.

Vis original anmeldelse

for 5 måneder siden Lagt ut på Expondo Czech Republic

ok

Veldig rask respons, det er synd at forsendelsen ikke kan sendes et sted til et utleveringssted eller en utleveringsboks. Kunden er ikke alltid hjemme.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Denmark

Fungerer som forventet

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Sweden

Rimelig

Litt fleksibel med en veldig god pris

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Sweden

Fungerer som forventet

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Hva utmerker denne omformeren?

Dette er et apparat med en ren sinusformet kurve, som også egner seg for ømfintlige produkter

Jeg har et firma som tilbyr mobile vedlikeholdstjenester. Kan jeg bruke denne omformeren til det elektriske verktøyet mitt?

Ja, med denne omformeren kan du koble til alle verktøy som er egnet til effekten (watt). Vi selger også andre modeller med en effekt mellom 300 og 1.500 watt.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter