(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10061202

|

Modell: MSW-RS-800

Rullebukk - 60 til 97 cm - 800 kg

kr 1 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Fleksibel - høydejusterbar fra 60 til 97 cm
  • Allsidig - rullestativet har en lastekapasitet på opptil 800 kg
  • Stabilt - robust konstruksjon laget av holdbare materialer
  • Mobil - takket være det kompakte designet og den lette vekten
  • Kan kombineres - med flere rullebukker

PRODUKTBESKRIVELSE

Høydejusterbar rullebukk forlenger arbeidsbordet

Rullebukken MSW-RT-800 fra MSW sitt profesjonelle utvalg av verktøy gjør det daglige arbeidet i verkstedet lettere. Støttestativet fungerer som en hjelpende hånd for fleksibel forlengelse av arbeidsbordet ditt når du arbeider med lange arbeidsstykker av tre eller metall. Det fungerer også som et nyttig punkt når du laster lange gjenstander som enkelt kan gli over stativet, eksempelvis til en lastebil.

Rullebukk - en brukervennlig hjelper i verkstedet

Rullestativet kan justeres i noen få trinn til en høyde fra 67,5 til 97 cm. Dette gjør at du kan justere den til høyden på arbeidsstasjonen for å plassere arbeidsstykker som veier opptil 800 kg uten å vippe. Rullebukken består av en stålrulle med en kule som gjør at du kan utføre arbeid på de støttede arbeidsstykkene med minimal motstand. Dette gjør bredere og tykkere gjenstander lettere å jobbe med da du også kan plassere dem på den 39,5 mm brede rullen.

Det lette rullestativet kan plasseres i ønsket avstand fra arbeidsstasjonen med minimal innsats. Hvis du jobber med usedvanlig lange gjenstander eller tunge materialer anbefaler vi å bruke flere rullestativer sammen. Den solide basen garanterer den nødvendige stabiliteten for å holde støttestativet sikkert, selv når det er lastet.

Jernkonstruksjonen til den justerbare rullebukken sikrer ikke bare den nødvendige stabiliteten men er også av god kvalitet og langvarig som vil gjøre dette stativet til et brukervennlig tilbehør i ditt verksted i mange år fremover. Takket være det kompakte designet er rullebukken lett å lagre eller transportere til neste arbeidsplass.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Agréablement surpris, bonne conception, le rouleau tourne sans résistance et sa concentricité est très correcte.