Gjenstand: EX10061176

|

Modell: MSW-PN-100

Rørklemme - Ø 51 mm - 0 - 60°

kr 1 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Justerbar - kan stilles på mellom 0 og 60°
  • Stabil - robust og stabil konstruksjon med 15 millimeter ramme
  • Allsidig - takket være adapter er den kompatibel med bor på en diameter på 12,7 til 15,9 mm
  • Kompatibel - fungerer med boremaskiner med 1/2"-tilslutning
  • Brukervennlig - monteres lett i en skruestikke

PRODUKTBESKRIVELSE

Fiks rør på en gang på bare sekunder

Rørklemmen MSW-PN-100 fra MSW som er dine eksperter i profesjonelle verktøy er den ideelle hjelperen for å lage utsparringer i rør. Dermed kan de brukes til å fremstille stålrammer og gelender som passer presist til den individuelle oppgaven. Se MSW's store utvalg av verktøy til profesjonell bruk og hobby.

Brukervennlig og presis! Rørklemmen fra MSW sitt utvalg fra profesjonelle verktøy

En særlig utfordring er rør som bøyer seg i en vinkel til siden da røråpningen skal passe presist. Med rørklemmen kan u stille borehodet til en vinkel opptil 60° når du forbereder å sammenføye rørene. Den er utstyrt med en praktisk vinkelmåler med målestreker på trinn på 1 grad.

For å gjøre betjeningen lett er rørklemmen utstyrt med en 2-akse klemme. På den første aksen plasseres rør med en diameter på opp til 51 millimeter. Den andre aksen er utstyrt med en bevegelig stift hvor boret festes på. Med hjelp fra målestrekene kan borehodet stilles i den ønskede vinkelen til røret. Stiften drives av en ekstern boremaskin med 1/2" tilslutning. Med spindeladapteren kan du bruke kjerneboreutstyr med diametre fra 12,7 til 15,9 mm. Til info: Hullsager og bor er ikke inkludert i leveransen!

Rørklemmen skiller seg ut for sin solide, langvarige konstruksjon støttet på en 15 mm. tykk ramme. Før den taes i bruk skal den festes til en skrustikker. Du kan bruke rør av stål, aluminium, kobber eller messing, som kommer an på boren du bruker.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL