(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10061690

|

Modell: MSW-MOE-G-2.5

Påhengsmotor - 3 hk

kr 4 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Sterk - 3 hk motor for kraftig fremdrift av båten
  • Effektiv - festes lett til båten
  • Praktisk - 360° vrihåndtak med lås
  • Lang kjøretid - 1.3 L tankvolum
  • Kraftig - raske 6500 o/min

PRODUKTBESKRIVELSE

Påhengsmotoren fra MSW for båten din!

Hvis du eier en båt og trenger en motor, er påhengsmotoren MSW-MOE-G-2.5 fra MSW det perfekte produktet for deg! Kraft, høy kvalitet og holdbart materialer. Påhengsmotoren kombinerer alle fordelene med en feilfri motor og ser også bra ut!

Absolutt kraft med påhengsmotoren!

4-takts påhengsmotor har en motoreffekt på 3 hk eller 2,2 kW. En rotasjonshastighet på 6500 o/min og en forskyvning på {{Displacement}} cm sikrer høy ytelse og høye hastigheter. På grunn av luftkjøling kan påhengsmotoren kjøres lenge uten å bli overopphetet.

Et tankvolum på 1.3 L sørger for lang kjøreglede. I mellomtiden kan motoren betjenes med en hånd på en avslappet måte. Motoren er lett å styre takket være 360​​° grep med lås. Håndtaket er 460 mm langt og motoren startes manuelt.

På grunn av plast og aluminiumslegering er båtmotoren spesielt høy kvalitet og holdbar. Den har et moderne utseende og forbedrer utseendet på båten din. Påhengsmotoren er beskyttet mot tyveri av en sikkerhetslås. Den er også veldig enkel å montere.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Ben benieuwd hoe ver de acceleradius is van deze motor met een tankinhoud 1,3 en hoeveel decibel geluid dit leuke motortjes produceert. Wellicht is deze of de sterkere uitvoering geschikt voor onze lichte rondvaartbootjes. We horen graag. www.thebluewaters.nl