Gjenstand: EX10061548

|

Modell: MSW-DA-20

Glidehammer - sett på 7 stk.

kr 1 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Kraftig – høy trekkraft takket være ekstra tung glidehammer på 2,2 kg
  • Enkel – det ideelle verktøyet for både profesjonelle og hobbymekanikere
  • Tilbehør – pakken inkluderer to trekkere med dimensjonene 121 x 25 mm og 60 x 13 mm, så vel som to sporlengder hver på 52 og 103 mm
  • Trygg – håndtaket sitter komfortabelt i hånden og forhindrer at fingrene setter seg fast
  • Holdbar – robust og motstandsdyktig stål og holdbar plast (PP)

PRODUKTBESKRIVELSE

Dette verktøyet er ekte vare! Den perfekte glidehammeren for fiksing av bulker

Enten du vil rette opp skade fra hagl eller en liten kollisjon på parkeringsplassen, vil glidehammersettet MSW-DA-20 fra MSW – ekspertene på høykvalitets verkstedutstyr – glatte ut alle bulker raskt og pålitelig uten å skade lakken. Dette reduserer kostnader, sparer tid, og sørger for optimale resultater på biler, lastebiler eller motorsykler – eller til og med kjøleskap og vaskemaskiner! Verktøyet er enkelt å bruke for både profesjonelle og erfarne hobbymekanikere.

Det profesjonelle bulkopprettingsverktøyet fra MSWs utvalg av profesjonelle verktøy

Dette kraftige glidehammersettet gjør det enkelt å fjerne bulker av alle former og størrelser uten å skade lakken. For å gjøre dette må du koble en av de fire plasttrekkerne til overflaten av karosseriet og feste det til glidehammeren med en av de to adapterne. Ved å dra hardt på den 2,2-kilos glidehammeren kan bulken nå gradvis fjernes fra metallet. Takket være den høye trekkraften kan selv store bulker beseires enkelt og med liten anstrengelse!

Med det ekstra lange håndtaket har du alltid alt du trenger i hånden. Bulkopprettingsverktøyet lover optimal trekkraftoverføring til karosseriet. Avhengig av bulkens størrelse og form kan ulike adaptere skrus på glidehammeren, slik som de to trekkerne som følger med i pakken, med dimensjonene 121 x 25 mm og 60 x 13 mm. Håndtaket på glidehammeren er belagt med sklisikker gummi for et trygt grep.

Glidehammeren er laget av motstandsdyktig og holdbart stål, slik at den vil gjøre arbeidet ditt enkelt og bli trofast ved din side i mange år fremover! Verktøyets kompakte størrelse gjør det også egnet for bærbar bruk ute på jobb med kundene dine.

TEKNISKE DETALJER