Gjenstand: EX10061138

|

Modell: MSW-SBR-01

Drivrem-verktøy - universalt - 5 deler

kr 1 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Profesjonell - bytte av drivrem uten å skade materialer
  • Universell - kompatibel med motorer uten remskive som Ford, Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW, Volvo
  • Presis - formen på verktøyet er presist for motorelementene og derfor svært lett å bruke
  • Slitesterkt - svært elastisk verktøymateriale
  • Skånsomt - verktøy som ikke sliter på motordeler og er trygt å bruke
  • Praktisk - plastkoffert med praktisk håndtak

PRODUKTBESKRIVELSE

Profesjonell montering av drivrem med bilverktøy fra MSW

Med registerreim-verktøy MSW-SBR-01 fra MSW sitt utvalg av profesjonelle verktøy kan du fjerne eller installere drivrem i motorer uten en strekkanordning. Det spesialiserte verktøyet passer for PSA- og Ford-motorer, så vel som for mange modeller fra Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW og Volvo. Med sitt brede bruksområde er dette garasjeutstyret svært nyttig i profesjonelle verksteder og private garasjer.

Høy kompatibilitet og skånende av- og påmontering av drivrem med verktøy fra MSW

Nye motorkonstruksjoner slipper stadig mer til registerreimer. Stadig oftere brukes elastiske V-belter, som imidlertid krever et spesielt verktøy å byttes ut. Registerreim-verktøyet fra MSW er en flott løsning for nesten alle bilmodeller uten remskive. Verktøyet med fem deler for fjerning av drivrem inneholder alt du trenger for å fjerne og montere et uten å skade materialene. Settet inneholder to avmonteringsredskaper og tre strammere for profesjonell utskiftning uten å skade den nye reimen.

Verktøyet er laget av robuste materialer og tåler derfor de fleste utfordringer. Takket være holdbare materialer og lang levetid kan verktøyet brukes over lengre tid, selv under hyppig bruk. I tillegg er de enkelte elementene i settet optimalt egnet for utskifting av drivremmer som gjør at du kan jobbe både sikkert og effektivt. Det er svært brukervennlig.

Verktøysettet leveres i en praktisk plastkoffert med et individuelt rom for hver komponent. Siden kofferten er kompakt kan du lagre den i ethvert verksted. Takket være det praktiske håndtaket er det også svært lett å transportere.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL