Gjenstand: EX10061435

|

Modell: MSW-DCD-450/220-PRO

Diamantkjernebor - Ø 220 mm - 450 mm

kr 3 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Høy kvalitet - robust bor laget av Stål med diamantbelegg
  • Kraftig — for boring av stein, keramikk, fliser, betong og mer
  • Allsidig - for tørr og våt boring
  • Kompatibel —  gjenget kontakt G1: 1 ⅟₄''
  • Presis - 220 mm diameter og 450 mm lengde

PRODUKTBESKRIVELSE

Diamantkjernebor med 220 mm diameter for kjernebormaskiner

Diamantkjerneboret MSW-DCD-450/220-PRO er egnet for våt- og tørrboring. Med dette høykvalitetstilbehøret for kjerneborene kan du bore hull opptil 450 mm dypt og 220 mm i diameter. Den høye slitestyrken gjør at harde materialer som betong, armert betong, murstein, klinker, kalkstein eller avstøpning ikke noe problem for diamantkjerneboren. Bor og maskiner fra MSW er de perfekte verktøyene for presis og effektiv boring.

Stålbor med diamantbelegg

Diamantkjerneboren lar deg bore forskjellige materialer nøyaktig og profesjonelt. Kjerneboren har et diamantbelegg på borehodet som sikrer eksepsjonell høy holdbarhet og lang levetid. Si hei til rene kutt, og farvel med ubeleilige skjevheter! Selv de hardeste materialene kan bores trygt og effektivt med denne diamantborekronen.

Med en diameter på 220 mm og en kjernehulldybde på 450 mm, er diamantborekronen det ideelle boret for våre kraftige kjernebormaskiner. Diamantkjerneboren kan også brukes med hvilket som helst elektroverktøy med en gjengeforbindelse på 1 ⅟₄'' (G1).

Diamantkjerneboren for betong er laget av herdet stål, noe som garanterer spesielt høy stabilitet. Denne borekronen opprettholder formen selv ved kontinuerlig drift og takket være diamantbelegget gir den resultater av høy kvalitet. Du kan bruke den til både tørr- og våtboring, selv om vi anbefaler metoden for våtboring. Dette sikrer både ytterligere sikkerhet og lengre levetid.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL