Gjenstand: EX10062061

|

Modell: MSW-WPW-150

Deleskive - 150 l

kr 9 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Romslig – stor kapasitet på 150 l for opptil 90 l løsemiddel.
  • Effektivt – lukket servantsystem med integrert pumpe
  • Kraftig – pumpekapasitet på 2.7-3.6 l/min takket være den doble pumpedriften og rensebørsten sørger for optimal rengjøring
  • Stabilt – lokket forblir åpent av seg selv og lukkes automatisk ved brann
  • Praktisk – to kummer for samtidig rengjøring med forskjellige løsemidler

PRODUKTBESKRIVELSE

Rene ting! Delevaskeren fra MSW

For å holde motoren i gang som en velsmurt maskin, rengjør motordelene før du setter dem på plass igjen etter reparasjonen. Den mest effektive og grundige rengjøringen gjøres i MSW delevasker med to servanter! Fyll rengjøringsmiddelet inn i det lukkede systemet av kar og pumpe og rengjør selv de mest vinklede motordelene med en vaskebørste, helt inn i den minste sprekken. Med et vannbasert løsemiddel kan du til og med grundig og effektivt fjerne fastbrent olje og skitt. Takket være to separate deler kan du bruke to forskjellige løsemidler til forskjellige motordeler samtidig. Slik ser de nesten ut som nye etter en behandling!

Du kan rengjøre små og store motordeler effektivt i delevaskeren.

Delerenseren har en kapasitet på maks. 150 l og er designet for opptil 90 l løsemiddel. Dekk tilgangen til pumpen med løsemiddel når du fyller vaskemiddel. Først da vil pumpen gå på full kapasitet. Pumpen opererer med en strømningshastighet på 2.7-3.6 l/min, slik at du konsekvent kan rengjøre overflater som fine sprekker med en kraftig stråle. Du kan jobbe mer grundig med rensebørsten, før den komfortabelt på en slange for å sikre førsteklasses resultater selv i trange skjøter.

Servanten står på fire ben og gir en behagelig arbeidshøyde. Lokket låses automatisk når du åpner det. På denne måten jobber du alltid trygt og uten begrensninger. I en nødssituasjon som brann, lukkes lokket automatisk. Totalt sett er servanten imponerende med sin robuste stålkonstruksjon. Du bør ikke være foruten på verkstedet ditt!

TEKNISKE DETALJER