Gjenstand: EX10061117

|

Modell: MSW-BPCT-21.2

Bremsestempelverktøy - 21 deler

kr 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Praktisk - presser tilbake bremsestempelet ved skifte av bremseklosser
  • Fleksibel - spindel som går med og mot klokken
  • Universell - ulike adaptere for nesten alle biltyper
  • Praktisk - koffert inkl. bærehåndtak for transport og oppbevaring
  • Holdbar - god kvalitet takket være solide materialer som stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Universalverktøy for standardmodeller

Bremsestempelverktøy MSW-BPCT-21.2 fra MSW er et profesjonelt sett spesielt designet for å presse tilbake bremsestemplene på de aller fleste bilmerker. Med settet kan du jobbe med både bak- og forhjul. Takket være to spindler kan du uten problemer arbeide med ulike bremsemodeller. Bremsestempelverktøyet er like godt egnet for både profesjonelle verksteder og entusiastiske hobbymekanikere.

Rask og sikker utskiftning av bremseklosser

Bremsestempelverktøyet har en serie med ulike adaptere som kan brukes til alle standardbremsemodeller takket være de ulike størrelsene og formen. De 19 adapterene er markert med bokstaver og tall sånn at det er lett å finne den adapteren for det kjøretøyet du skal jobbe med.

De T-formede grepene sørger for en pålitelig forbindelse med hver adapter. Settet kommer med en spindel som kan brukes både til høyre og venstre, avhengig av bruksområde. Begge spindlene er utstyrt med et praktisk T-håndtak der kraften overføres til bremsestemplene. Det respektive stempelet kan dermed tilbakestilles lett og uten anstrengelse.

Ethvert verktøy i dette settet er laget av stål av høy kvalitet som gjør det perfekt for hyppig arbeid på bremser. Materialet er svært robust, resistent og slitesikkert. De enkelte delene forblir dermed intakt og garanterer en lang levetid og holdbarhet.

Det komplette settet med verktøy leveres i en praktisk plastkoffert. Hvert verktøy har sin egen plass som gjør det både ryddig og oversiktlig. Takket være det ergonomiske håndtaket kan kofferten bæres med komfort.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL