Gjenstand: EX10061671

|

Modell: MSW-CC-M-70

Biltrekk - for biler fra 4310-5080 mm - Str. M

kr 839,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Skånsomt - mykt ikke-vevd stoff forhindrer riper på lakken og forsterket antennekledning øker beskyttelsen
  • Kompatibel - sikkert trekk for biler fra 431 - 508 cm i lengden
  • Nøyaktig montering - ripebestandige hull og elastisk kant for feste
  • Slitesterk - UV-bestandig og vanntett materiale
  • Tilbehør - inkluderer en transportpose for plassbesparende lagring

PRODUKTBESKRIVELSE

Biltrekk som gir omfattende beskyttelse

Hvis bilen din står parkert på samme sted over lengre tid, må du beskytte den mot vind, vær og ytre påvirkninger med biltrekk fra MSW. Biltrekket trekkes raskt over bilen, festes på kort tid og gir all beskyttelsen i en garasje. Lakken vil alltid være frisk, skinnende og klar for din neste biltur, selv når du parkerer i lengre perioder. Ha en fin kjøretur!

Lakken forblir skinnende under MSW sitt biltrekk

Biltrekket er laget av et mykt ikke-vevd stoff med en materialtetthet på 70 g / m² som på en pålitelig måte holder smuss og vann borte fra din verdifulle bil. Biltrekket er trygt og skånsomt. Det pustende materialet sørger for at det ikke dannes fuktighet under presenningen. På samme måte er stoffet UV-bestandig, en egenskap som forbedrer holdbarheten og forhindrer bleking av lakken.

Biltrekket er designet for kjøretøy med en lengde på 431 - 508 cm. Med ripebestandige hull og en elastisk kant festes trekket raskt. En forsterkning for antennen øker den beskyttende effekten av det vanntette bildekselet. Dette lar deg bruke dekselet som en komplett garasje om sommeren og vinteren.

Det værbestandige biltrekket leveres i en praktisk transportpose. Da kan du lagre biltrekket på en plassbesparende måte. Den også brukes under reising eller oppbevares i garasjen.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL